Bescherming lambda sonde van Wunderlich

Artikelnummer: 42950-302

101,58

Omdat de lambdasondes, die belangrijke parameters voor de motorregeling leveren, bij beschadiging of vernieling niet gerepareerd kunnen worden, alleen vervangen. Het is daarom raadzaam om de sondes en hun functie goed te beschermen.

De lambdasondes leveren belangrijke parameters van het uitlaatsysteem aan de motorregeleenheid. De motorregeleenheid regelt op zijn beurt de hoeveelheid brandstof die wordt geïnjecteerd (mengselsamenstelling) en het ontstekingspunt, rekening houdend met deze en andere parameters (zoals belastingstatus, gasgreeppositie, nokkenasafstelling). Schade aan de lambdasondes of hun signaalkabels kan leiden tot verkeerde parameters. Onjuiste parameters leiden op hun beurt tot onjuiste motorbesturingssignalen, die de prestaties en het rendement of de functie van de motor kunnen aantasten. De ondoelmatige verbranding van de brandstof kan leiden tot prestatieverlies, motorstoringen, een hoger brandstofverbruik en een verhoogde uitstoot van schadelijke stoffen door de niet-optimale verbranding. Allemaal aspecten die moeten worden uitgesloten.

Onze robuuste, effectieve lambdasondebescherming dekt de gevoelige lambdasondes die in de twee uitlaatspruitstukken zijn geschroefd en de bijbehorende kabel en zorgt voor een optimale mechanische bescherming van beide sondes. Het is gemaakt van geanodiseerd aluminium met een plaatdikte van 1,5 mm. De precieze rand, die de stijfheid van het onderdeel extra verhoogt, zorgt in combinatie met de meerpuntsbevestiging voor een effectief beschermend effect. De lambdasondebescherming is voorzien van openingen die warmteontwikkeling voorkomen. Vorm en functie zijn optimaal geïntegreerd in de motorindeling.

De feiten:

functie

Effectieve bescherming van de lambdasonde tegen takken, stenen en andere vreemde voorwerpen
Vermindert vervuiling van de gevoelige sondes
Resistente, stijve componentgeometrie voor een robuust beschermend effect
Openingen tegen warmteophoping
Meerpuntsbevestiging
Eenvoudige montage, optioneel te monteren met onze Wunderlich motorbeschermbeugel of zonder motorbeschermbeugel
Set bestaande uit een lambdasondebescherming voor rechts en links
Technische specificaties

Materiaal: aluminium, hoogwaardig en nauwkeurig verwerkt, zwart geanodiseerd
bijzonderheden

Grillig ontwerp. Functioneel en geïntegreerd.
Kleine serie. Handgemaakt.
60 dagen retourrecht
5 jaar garantie
Gemaakt in Duitsland
Productcategorieën:

bescherming
ontwerp

Artikel ID