Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich klepdeksel & cilinderbeschermers »EXTREME«

Artikelnummer: 35613-002

R 1250 GS past niet in combinatie met 31740-30 of 41871-40
R 1250 GS Adventure past niet in combinatie met 31740-30 of 41871-40
R 1250 R past niet in combinatie met 31740-30 motorbeschermbeugel Sport
R 1250 RS past niet in combinatie met 31740-30 motorbeschermbeugel Sport

 253,18

De cilinders van een BMW boxer zijn zichtbaar. Rotsval, omvallen in het veld of als u een gepleisterde muur raakt bij het manoeuvreren in de buurt, is er een klein risico op krassen op het klepdeksel. In het geval van de 1250 Shiftcam-motoren is er ook het feit dat de constructie van het Shiftcam-mechanisme buitengewoon complex is. Doordat de klepdeksels alleen krachtpassend zijn gemonteerd, bestaat de kans dat bij enige kracht het klepdeksel gaat bewegen ten opzichte van de cilinderkop en mogelijk de dure klepaandrijving nadelig beïnvloedt. Daarom is de extra bescherming van het klepdeksel van bijzonder belang. Hiervoor hebben we een set goed doordachte beschermers ontwikkeld. Deze worden gekenmerkt door het feit dat ze nauw aansluiten op het klepdeksel met een kleine spleet. Dit vereist een nauwkeurige productie.

De beschermer is gemaakt van slagvast, slijtvast kunststof. Aan de binnenkant tegenover het klepdeksel hebben we structureel geïntegreerde segmenten met een hittebestendig elastisch materiaal. Met betrekking tot hun Shore-hardheid *) zijn deze segmenten schokabsorberend gedimensioneerd. Wanneer externe krachten optreden, zorgt hun even ondersteunende en beschermende werking ervoor dat deze gelijkmatig worden opgenomen en verdeeld over de segmenten en zo worden krachtpieken vermeden. Het hoogwaardige ontwerp en de functie van de beschermers worden afgerond door een ingebed roestvrijstalen inzetstuk. In het ergste geval dient het als bescherming om te voorkomen dat het klepdeksel er doorheen wordt gesleept en het onvermijdelijk daarmee gepaard gaande olieverlies. Op deze manier helpen de beschermers secundaire schade te voorkomen. In veel gevallen kunt u na een ongeluk ongehinderd uw reis voortzetten. De montage is eenvoudig met de bijgeleverde montageset. Onze klepbeschermers zijn Made in Europe. Daarom geven we graag 5 jaar garantie.

Notitie:
Onze kleppendeksel & amp; Cilinderbeschermers passen alleen op de standaard BMW klepdeksels.

Feiten

functie

Betrouwbare bescherming van het klepdeksel tegen de gevolgen van vallende stenen, tegen schade door omvallen of tijdens het manoeuvreren
Precies vervaardigde, nauwkeurige contouren met een kleine opening
Gemaakt van duurzaam, slagvast speciaal kunststof
Constructief geïntegreerde schokabsorberende segmenten
Voorkomen van krachtpieken door de krachten die optreden gelijkmatig over meerdere segmenten te verdelen
Roestvrijstalen inzetstuk als bescherming tegen het doortrekken van het klepdeksel bij een val
Voorkom secundaire schade
Geïntegreerd ontwerp dat past in de lay-out van de motorfiets
Compleet met montagekit

Technische data

Materiaal: hoogwaardig, slagvast, glasvezelversterkt kunststof, nauwkeurig vervaardigd met geïntegreerde schokabsorberende segmenten, roestvrijstalen inzetstuk als slijtagebescherming

bijzonderheden

Wunderlich premium product. Kleine series. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Geïntegreerd en functioneel.
60 dagen retourrecht
Gemaakt in Europa
5 jaar garantie

Wunderlich productcategorie

bescherming
ontwerp

*) Indicator voor de materiaalhardheid van elastomeren en rubberelastische polymeren

Artikel ID

EAN Nummer

error: Content is protected !!