Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich windscherm »MARATHON« – rookgrijs

Artikelnummer: 30370-302

 253,18

De beproefde “MARATHON” als luxe voorruit, met zijn effectieve bescherming tegen weer en wind, ergonomie en uitgesproken comfort op lange afstand, zorgt voor ontspannen, plezierig rijden en – trouwens – meer passieve veiligheid.

Met zijn ingenieuze, royale contour en de aerodynamische flappen die in de zijkanten zijn verwerkt, biedt hij optimale verlichting van winddruk voor hoofd, bovenlichaam en schouders en een merkbare vermindering van turbulentie en zuigkracht – zelfs bij hoge snelheden. Dit betekent dat het record »MARATHON« zijn volledige potentieel laat zien, zowel op lange als op korte stukken en in elk seizoen van het jaar. Het biedt maximale bescherming en perfecte ergonomie voor elke lichaamsgrootte en voorkomt spanning.

De hoogwaardige afwerking is op het eerste gezicht te herkennen aan de krasvaste, benzine- en UV-bestendige, 5 mm dikke lens: helder zicht, zonder storende optische fouten die irriteren. Een ander handelsmerk: de met de hand gepolijste, omlopende rand van de ruit, die afzonderlijke randbescherming overbodig maakt. Alleen zo biedt de voorruit aerodynamische voordelen en een vermindering van windgeruis, een ongestoord zicht vooruit. Dit alles maakt ongedwongen, uiterst ontspannen en rechtop zitten mogelijk.
Een rookgrijze ruit die met zijn geïntegreerde vorm het karakter van uw BMW onderstreept.

Feiten
functie

Perfecte wind- en weerbescherming tijdens toeren
Effectieve aerodynamica tot in detail geoptimaliseerd voor maximale ontlasting van hoofd, bovenlichaam en armen, merkbare vermindering van zuigkracht
Voorkomt eventuele spierspanning, vooral op lange ritten
Helder zicht, zonder optische fouten te vervormen die irriteren
Dankzij een speciale productietechnologie heeft de ruit geen randbescherming nodig en biedt het een perfect zicht
Kras-, UV- en benzinebestendig
Rookgrijs getinte versie
Het voertuigdesign is consequent in elke lijn opgenomen. Het paneel integreert perfect in de algehele lay-out en benadrukt de lijnen
Eenvoudige montage door vervanging voor de standaard ring
Leveringsomvang: schijf met benodigde montageset
Met ABE *
Technische specificaties

materiaal
Zeer hoogwaardige, optisch zuivere, zware, krasvaste, UV- en benzinebestendige PMMA-kunststof voor optimaal zicht
Dimensies
Breedte 868 mm (in het gebied van de zijflappen)
Hoogte 709 mm
Dikte 5 mm
bijzonderheden

Grillig product. Kleine serie. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Functioneel en geïntegreerd.
Gemaakt in Europa
Met ABE *
60 dagen retourrecht – risicovrij testen
5 jaar garantie

* De technische dienst examens zijn met goed gevolg afgelegd. De afronding van de bestuurswet met de oprichting van de ABE wordt binnenkort verwacht. Wij sturen u de ABE ongevraagd toe.

error: Content is protected !!