Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich GPS houder voor Original Navigator – zwart

Artikelnummer: 21170-702

 121,92

Ondanks het royale 10,25-inch TFT-connectiviteitsinstrumentenpaneel, dat ook navigatie mogelijk maakt, kregen we tal van vragen of de beproefde navigator ook kon worden aangesloten en gebruikt. De vraag was zo groot dat we een oplossing ontwikkelden.

Bij deze beugel hebben wij een houder ontwikkeld voor de af fabriek navigatievoorbereiding, waarmee de navigator boven het TFT instrumentenpaneel wordt geplaatst. De navigator kan in het natuurlijke gezichtsveld van de bestuurder worden geplaatst, zodat hij de verkeerssituatie en het navigatiedisplay altijd in zijn gezichtsveld kan houden. Deze beproefde opstelling van de navigator, die qua zichtbaarheid en ergonomie optimaal is, ondersteunt ontspannen, comfortabel lezen en navigeren tijdens het rijden. Het vermindert het risico op vermoeidheid en verhoogt tegelijkertijd de alertheid en veiligheid op de weg.

Wij vervaardigen de houder van hoogwaardig, zwart gepoedercoat roestvrij staal. Het wordt bevestigd met behulp van een groot 3M-kleefblok op het bovenste deel van de kuip achter het TFT-instrumentenpaneel. Voor stroomvoorziening kan de navigator worden aangesloten op het elektrische systeem van het voertuig via de stekker die zich links vooraan in het gebied van het balhoofd bevindt.

Opmerkingen: BMW is helaas niet van plan om de navigator met behulp van de multi-controller te bedienen. De originele BMW navigatievoorbereiding en de navigator zijn niet bij de levering inbegrepen.

De feiten

functie

Basishouder voor de opname van de fabrieksmatige BMW navigatievoorbereiding voor de navigator
De navigator bevindt zich in de natuurlijke gezichtslijn van de bestuurder boven het TFT-instrumentenpaneel
De verkeerssituatie en het navigatiedisplay bevinden zich altijd tegelijkertijd in het gezichtsveld
De beproefde opstelling van de navigator, die qua zichtbaarheid en ergonomie optimaal is, ondersteunt ontspannen, comfortabel lezen en navigeren tijdens het rijden
Vermindert het risico op vermoeidheid en verhoogt de alertheid en
Verkeersveiligheid
De stroom wordt geleverd via het elektrische systeem van het voertuig
Eenvoudige en veilige montage – de basishouder kan individueel worden gepositioneerd
Technische specificaties

Materiaal: roestvrij staal, hoogwaardig en nauwkeurig verwerkt, duurzame poedercoating
De kleur zwart
Uw Wunderlich-voordelen

Grillig product. Kleine serie. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Functioneel en geïntegreerd.
Gemaakt door Wunderlich
Gemaakt in Duitsland
60 dagen retourrecht – test zonder risico
5 jaar garantie

error: Content is protected !!