Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich »CLASSIC« leren tassenset voor tankrailing – zwart

Artikelnummer: 11850-000

 324,36

Onze elegante CLASSIC leren tassenset bevat twee stijlvolle, op maat gemaakte tassen van hoogwaardig, zwart rundleer voor bevestiging aan onze tankreling (#11880-000/002). De grote hoofdtas, die dienst doet als tanktas, bevat een ruim bemeten, gewatteerd smartphonevak, dat is voorzien van een transparante folie voor een gemakkelijke aflezing van het display. Het heeft een ritssluiting en kan optioneel op de tanktas worden bevestigd.

Ter bescherming van de inhoud heeft de tanktas een waterafstotende binnenvoering die met een verstelbaar trekkoord kan worden gesloten. Afhankelijk van het volume van de inhoud kan de hoogte van het deksel eenvoudig in twee stappen worden aangepast. Ook het smartphonevak is waterafstotend.
Bij de keuze van het leer en het design hebben we er veel belang aan gehecht dat de edele tassenset perfect past in het design van de Big Boxer en zijn hoogwaardige uitstraling onderstreept.

De tanktas is op drie punten – twee aan de voorkant en een aan de achterkant – bevestigd met hoogwaardige lederen riemen met reliëf, die met de beproefde Loxx-snelsluitingen slim en gemakkelijk aan de tankrailing kunnen worden bevestigd. Hierdoor kan de tas in een mum van tijd veilig worden bevestigd of verwijderd. Het smartphonevak heeft lussen die kunnen worden gebruikt om het gemakkelijk aan de leren riem te bevestigen die in de lengte over het hoofdvak loopt. De truc: de opzetstukken zijn zo discreet dat ze bijna onzichtbaar zijn voor het oog.

Let op: De CLASSIC leren tassenset kan alleen worden gemonteerd in combinatie met onze tankrailing (#11880-000/002).

De feiten

functieOp maat gemaakte, stijlvolle tassenset van hoogwaardig, zwart rundleer voor bevestiging aan onze tankrailing
De set bestaat uit de tanktas (hoofdtas) en een ruime smartphonetas met transparant vak
Afhankelijk van het volume kan de hoogte van het deksel van de tanktas eenvoudig in twee stappen worden aangepast
De stijlvolle tassenset past perfect in het design van de Big Boxer en onderstreept perfect zijn hoogwaardige uitstraling
Waterafstotende afwerking
Voor de bevestiging van de tanktas worden hoogwaardige lederen riemen met reliëf gebruikt, die met behulp van Loxx-snelsluitingen slim en gemakkelijk aan de tankrailing kunnen worden bevestigd
Het smartphonevak wordt handig met lussen aan de tanktas bevestigd
De bijlagen zijn zo subtiel dat ze bijna onzichtbaar zijn voor het oog
Technische specificaties

materiaal/materiaal
Hoogwaardig rundleer, materiaaldikte 2,5 mm, klassiek handgemaakt, stevig genaaid, zwart – met drie geïntegreerde Loxx-snelsluitingen
Dimensies
Afmetingen hoofdtas/tanktas
Lengte 37cm
Breedte 18cm
Hoogte 13cm
Inhoud: 6 liter
Afmetingen smartphone zak
Lengte 20cm
Breedte 11cm
Hoogte 3cm
Uw Wunderlich-voordelen

Grillig product. Kleine serie. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Functioneel en geïntegreerd.
Gemaakt door Wunderlich
Gemaakt in Europa
60 dagen retourrecht – test zonder risico
5 jaar garantie

error: Content is protected !!