Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich elektrische kit richtingaanwijzer – 4-polig

Artikelnummer: 44109-700

 20,23

Als de originele multifunctionele knipperlichten achter moeten worden vervangen door aanvullende knipperlichten, raden wij onze 4-polige elektrische set aan. Hij wordt eenvoudigweg in de motorfiets gestoken in plaats van de originele knipperlichtstekker en vervolgens met behulp van praktische, trillingsbestendige Posi-Lock-kabelaansluitingen aangesloten op de meegeleverde knipperlichtkabels. Compleet!

Ter bescherming van de verbinding wordt er tevens een krimpkous meegeleverd.

Dankzij de elektrische kit zijn er geen soldeerwerkzaamheden aan de kabels nodig, waardoor de ombouw snel en netjes kan worden uitgevoerd. Een terugkeer naar de originele multifunctionele indicatoren is zonder enige moeite mogelijk. De kabellengte bedraagt ​​145 cm.

Let op: Dit is de 4-pins adapter voor een van de multifunctionele knipperlichten achter. De set is alleen geschikt voor voertuigen met standaard knipper-, achter- en remlichtfuncties in de richtingaanwijzers achter. Voor het repareren of verlengen van een kabelboom bieden wij ook een 4-polige kabelset aan (art.nr. 44109-800).

Producttype: Verlichting en elektriciteit

error: Content is protected !!