Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich passagiers zadel BMW R18 AKTIVKOMFORT voor originele bestuurders zadel – zwart

Artikelnummer: 18300-102

R 18 (2020- ) Alleen te gebruiken in combinatie met de originele BMW standaard bestuurdersstoel.
R 18 Classic Alleen te gebruiken in combinatie met de originele BMW standaard bestuurdersstoel.

 405,70

Wunderlich zadel voor je BMW koop je bij Quispel Motorparts,

Wij zijn gespecialiseerd in de onderdelen en accessoires van Wunderlich waarbij je de Wunderlich zadels en windschermen ook kan testen voor je deze aanschaft.

De contour van deze passagiersstoel is speciaal aangepast aan de contour van de originele BMW bestuurdersstoel in de standaard hoogte en kan daarom alleen in deze combinatie worden geïnstalleerd. De bekleding van de stoel is op maat gekozen.

We vervaardigen onze stoelen met een karakteristieke, ergonomische 3D-contour. De vorm en helling van de zorgvuldig vervaardigde kern van de zitting ondersteunen de ergonomisch gunstige, natuurlijke houding van het bekken. Een bijzonder kenmerk van onze passagiersstoel is de in het voorste gedeelte geïntegreerde steuncontour, die extra veilige ondersteuning biedt bij het remmen. Op deze manier geïntegreerd, is het gemakkelijk om ontspannen en dus actief te rijden. En het lijdt geen twijfel dat ontspannen zitten een pluspunt is op het gebied van passieve veiligheid. Met oog voor detail hebben we hetzelfde hoogwaardige bekledingsmateriaal gebruikt dat wordt gebruikt om de originele bestuurdersstoel te bekleden. Onze zadelmaker verbond de delen met het juiste naadpatroon. Discreet en geselecteerd!

Voor alle AKTIVKOMFORT banken geldt het volgende:

Door de doordachte constructie wordt het “doorzitten” van de bekleding betrouwbaar vermeden en wordt de zitdruk gelijkmatig over een groter oppervlak verdeeld, wat leidt tot een merkbaar lagere specifieke drukbelasting op de achterkant. Prettig! De ergonomische vorm van het speciale schuim ontlast ook het drukgevoelige stuitbeen.
Ze bieden perfecte ondersteuning en actieve, veilige controle bij snel rijden, vooral bij het remmen: wie kent niet dat gevoel als je als passagier plotseling en onverwacht moet steunen bij het ankeren. Met de speciaal ontwikkelde steuncontour van Wunderlich behoren deze schokmomenten bij het remmen tot het verleden.

LAAT MINDER ZIEN
Opmerkingis: De bijrijdersstoel is alleen te gebruiken in combinatie met de originele BMW bestuurdersstoel in de standaard hoogte, maar niet in combinatie met onze bestuurdersstoel.

De feiten:

functie

Een ontspannen en actieve rijervaring zorgt voor een pluspunt in passieve veiligheid
Ergonomische 3D-contour ter ondersteuning van de natuurlijke houding van het bekken en een comfortabele beenpositie tijdens het rijden
De zitdruk wordt gelijkmatig verdeeld over een groter oppervlak, wat leidt tot een merkbaar geoptimaliseerde gewichtsverdeling en een lagere specifieke drukbelasting
Door de doordachte constructie wordt het “doorzakken” van de bekleding op betrouwbare wijze vermeden
De ergonomische vorm van het speciale schuim ontlast het drukgevoelige stuitbeen
Technische specificaties

Zweetbestendig, antislip bekledingsmateriaal
Gelijmde en gelaste naden verwerkt op moderne PFAFF heteluchtlasmachines voor 100% dichtheid
Materiaal zitschaal: Bodemschaal uit onze eigen malconstructie
Speciale, ergonomische zitkern
Standaard zithoogte
Uw Wunderlich-voordelen

Prachtig premiumproduct. Kleine serie. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Geïntegreerd en functioneel.
60 dagen retourrecht – test zonder risico
Gemaakt in Duitsland
5 jaar garantie

error: Content is protected !!