Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich »Rock ‘n’ Roll« koplamp kleding – Manhattan metallic mat – witte lijnen

Artikelnummer: 18000-015

 710,74

Ons koplamp kleding “Rock ‘n’ Roll” is een uitzonderlijk vormgegeven, op het stuur gemonteerde kuip die op het eerste gezicht een hoge herkenningswaarde heeft. Het combineert een edele uitstraling met sportiviteit op een evenwichtige manier. De noblesse is het resultaat van het oppakken en voortzetten van de witte dubbele lijn van de R 18 op de bijpassende Manhattan Metallic matte achtergrond. We laten de twee lijnen van verschillende breedtes met de hand aanbrengen door een expert in zijn vakgebied die de kunst van het gebruik van sleeppenselen perfect beheerst. Ook het schilderen zelf gebeurt met de hand. We bereiken de sportieve touch door de uitzonderlijk smalle, gestrekte vorm en vorm die naar de bestuurder neigt. Het geheel past op natuurlijke wijze in het hoogwaardige design van de grote cruiser en zet tegelijkertijd een eigen accent in het voor- en zijsilhouet van de grote boxer.

Naast het design worden ook de kwalitatieve aspecten niet verwaarloosd, integendeel. Het koplamp kleding, dat de koplamp precies en met een kleine opening omsluit, is diepgetrokken. De vorm wordt vervolgens nauwkeurig vervaardigd op een CNC-freesmachine. De onopvallende beugel is gemaakt van bijpassende gepoedercoate stalen precisiebuizen. De driedimensionale vorm zorgt voor precieze verbindingen en de nodige stijfheid van de basis voor ons koplamp kleding.

Opmerking: Gelieve de schijf in de juiste vorm (zie accessoires) mee te bestellen.

Ons koplamp kleding in combinatie met onze hoogwaardige componenten spatborden, motorbeschermbeugel, sissybar en kentekenplaathouder geven je de mogelijkheid om je BMW R 18 te personaliseren. Het complete Wunderlich-pakket zet gedifferentieerde accenten en onderscheidt de Wunderlich R 18 van de standaardversie.

De feiten

functieBuitengewoon vormgegeven, markante, op het stuur gemonteerde kuip met een duidelijk hoge herkenningswaarde, die zijn eigen accenten zet in het voor- en zijsilhouet van de Big Boxer
Combineert nobel uiterlijk met sportiviteit op een evenwichtige manier
Uit een vaste hand: Lijnen perfect aangebracht met sleepborstels
Geschilderd in Manhattan Metallic Matt, ambachtelijk aangebracht
Een sportieve noot dankzij de uitzonderlijk smalle, lange vorm die naar de bestuurder neigt
Omsluit de koplamp met een kleine opening
Discrete beugel van precisiestalen buizen – de perfecte basis voor het koplamp kleding
Inclusief alle benodigde montagematerialen
Met gedetailleerde montage-instructies
Technische specificaties:

Materiaal: hoogwaardige ABS-kunststof, vervaardigd via dieptrekproces en vervolgens nauwkeurig gevormd op een CNC-freesmachine, zwart gelakt
Dimensies:
Breedte: 340 mm
Hoogte: 430 mm
Diepte: 340 mm
Onderdeeldikte: 5 mm
Met ABE
Bijzonderheden:

Prachtig premiumproduct.
Kleine serie. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Geïntegreerd en functioneel.
60 dagen retourrecht
5 jaar garantie
Gemaakt in Duitsland
Wunderlich productcategorieën

ergonomie
Bescherming
ontwerp

error: Content is protected !!