Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich »Rock ‘n’ Roll« lampmasker – Manhattan metallic mat – zwarte lijnen

Artikelnummer: 18000-055

 710,74

Ons lampmasker “Rock ‘n’ Roll” is een uitzonderlijk vormgegeven, op het stuur gemonteerde kuip die op het eerste gezicht een hoge herkenningswaarde heeft. Het combineert een edele uitstraling met sportiviteit op een evenwichtige manier. De noblesse is het resultaat van het oppakken en voortzetten van de zwarte dubbele lijn van de R 18 op de bijpassende, dieprode (Manhattan metallic matt) achtergrond. We laten de twee lijnen van verschillende breedtes met de hand aanbrengen door een expert in zijn vakgebied die de kunst van het gebruik van sleeppenselen perfect beheerst. Ook het schilderen zelf gebeurt met de hand. We bereiken de sportieve touch door de uitzonderlijk smalle, gestrekte vorm en vorm die naar de bestuurder neigt. Het geheel past op natuurlijke wijze in het hoogwaardige design van de grote cruiser en zet tegelijkertijd een eigen accent in het voor- en zijsilhouet van de grote boxer.

Naast het design worden ook de kwalitatieve aspecten niet verwaarloosd, integendeel. Het lampmasker, dat de koplamp precies en met een kleine opening omsluit, is diepgetrokken. De vorm wordt vervolgens nauwkeurig vervaardigd op een CNC-freesmachine. De onopvallende beugel is gemaakt van bijpassende gepoedercoate stalen precisiebuizen. De driedimensionale vorm zorgt voor precieze verbindingen en de nodige stijfheid van de basis voor ons lampenmasker.

Een mededeling:
Bestel a.u.b. tegelijkertijd het passend gevormde, sportieve scherm (art. nr. 18000-022) in de bijpassende rookgrijze tint.

Ons lampmasker in combinatie met onze hoogwaardige componenten, zoals motorbeschermbeugels, schommelzadels, sissybar en kentekenplaathouder, geven je de mogelijkheid om je BMW R 18 te personaliseren. Het complete Wunderlich-pakket zet gedifferentieerde accenten en onderscheidt uw R 18 van de standaardversie.

De feiten

functieBuitengewoon vormgegeven, markante, op het stuur gemonteerde kuip met een duidelijk hoge herkenningswaarde, die zijn eigen accenten zet in het voor- en zijsilhouet van de Big Boxer
Combineert nobel uiterlijk met sportiviteit op een evenwichtige manier
Lakwerk in Manhattan metallic mat, eveneens ambachtelijk aangebracht
Met vaste hand: zwarte lijnen perfect aangebracht met een sleeppenseel
Een sportieve noot dankzij de uitzonderlijk smalle, lange vorm die naar de bestuurder neigt
Omsluit de koplamp met een kleine opening
Discrete beugel van precisiestalen buizen – de perfecte basis voor het lampmasker
Inclusief alle benodigde montagematerialen
Met gedetailleerde montage-instructies
Technische specificaties

Materiaal: hoogwaardige ABS-kunststof, vervaardigd door middel van een dieptrekproces en vervolgens nauwkeurig gevormd op een CNC-freesmachine, bekleed en met de hand geverfd
Dimensies
Breedte: 340 mm
Hoogte: 430 mm
Diepte: 340 mm
Onderdeeldikte: 5 mm
Kleur
Manhattan metallic mat met zwarte lijnen
Met ABE
De prachtige voordelen

Prachtig premiumproduct.
Kleine serie. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Geïntegreerd en functioneel.
60 dagen retourrecht – test zonder risico!
5 jaar garantie
Gemaakt in Duitsland

error: Content is protected !!