Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Lakbeschermfolie complete set »PremiumShield« – transparant

Artikelnummer: 33333-600

 132,08

Een bijna onverwoestbare, elastische en transparante beschermfolie die oorspronkelijk is ontwikkeld voor de luchtvaartindustrie om (tegen vallend gesteente) de voorranden van propellers en rotorbladen te beschermen. Wat beschermt met bijna de snelheid van het geluid is natuurlijk de eerste keuze voor het waardebehoud van uw BMW.

De feiten:
functie

Onzichtbare beschermfolie die beschermt tegen vervelende en vernederende krassen en slijtage van de lak op blootgestelde plaatsen
Beschermt alle mechanisch belaste gebieden
De motorfiets kan nog steeds met stoom worden gestraald
Draagt ​​bij aan het waardebehoud van de motorfiets
Makkelijk weer te verwijderen
Nauwkeurige snit voor de BMW, die perfect in het design past
Absorbeert de meeste energie van vallende stenen
Voor de bevestiging is het noodzakelijk ervaring te hebben met het verwerken van folies. Indien nodig raden wij aan om de applicatie door een specialist te laten uitvoeren.
Technische specificaties

Hoogwaardige folie, extreem hechtend, absoluut UV-bestendig
UV-doorlatend!, d.w.z. de beschermde verfdelen veranderen in de loop der jaren zoals gebruikelijk van kleur. Deze uitstekende eigenschap van het materiaal voorkomt kleurverschillen van onbedekte delen van de verf, mocht u ooit de film willen verwijderen
De set bevat een spuitfles, wisser en montagehandleiding.
bijzonderheden

5 jaar garantie
60 dagen retourrecht
Gemaakt in Europa
Getest door Wunderlich

error: Content is protected !!