Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich oliekoeler beschermrooster – zilver

Artikelnummer: 11870-010

 40,57

Om ervoor te zorgen dat een oliekoeler zijn gewenste koelvermogen bereikt, moet deze optimaal door de luchtstroom worden doorstroomd.

De oliekoeler bevindt zich direct achter het voorwiel en bevindt zich dus in het werpgebied voor vuil, stenen en vreemde voorwerpen die de filigrane vinnen van de oliekoeler raken. Vuil en insecten verstoppen de koeler en verminderen het koelvermogen net zo veel als vinnen die verbogen zijn door “steenslag”. In het ergste geval kunnen scherpe vreemde voorwerpen schade veroorzaken die tot lekkage leidt. Bij een beschadigde koeler is het niet meer mogelijk om door te rijden en onzuiverheden verminderen de koelcapaciteit. Wij raden daarom ons oliebeschermingsrooster aan, dat bestaat uit een fijnmazig, taai en resistent roestvrijstalen rooster, om beschadiging te voorkomen en grof vuil op te vangen voordat het de oliekoeler aantast. Het beschermt de oliekoeler betrouwbaar zonder de luchtstroom te verminderen.

Voor de montage wordt de radiateurafdekking gedemonteerd en wordt het oliekoelerbeschermrooster vormsluitend over de oliekoeler geklemd. Daarna wordt de radiateurafdekking teruggeplaatst.

De randbies, die tevens als randbescherming dient, garandeert de strakke pasvorm van het oliekoelerbeschermrooster.

De feiten

functie

Betrouwbare bescherming van het gevoelige radiatornetwerk van de oliekoeler
Voorkomt schade en vuil door vreemde voorwerpen die door het voorwiel worden opgeworpen
Voorkomt verlies van koelvermogen bij de oliekoeler zonder de luchtstroom te verminderen
Zeer sterk, resistent gelast roestvrijstalen rooster
Het radiatorrooster wordt bevestigd met behulp van de randleidingen achter de oliekoelerbekleding
Technische specificaties

Roostermateriaal: Roestvrijstalen rooster met rubberen randafwerking, zorgvuldig gelast en verwerkt met het oog op hoge mechanische weerstand
component afmetingen
Breedte 190mm
Hoogte 120 mm
Uw Wunderlich-voordelen

Grillig product. Kleine serie. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Functioneel en geïntegreerd.
Gemaakt in Duitsland
60 dagen retourrecht – test zonder risico
5 jaar garantie

error: Content is protected !!