Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Inlaatspruitstuk deksel links

Artikelnummer: 45051-700

Inlaatspruitstuk deksel links Scrambler carbon

 172,75

De afdekking van het inlaatspruitstuk van carbon voor de BMW R nineT Scrambler vervangt het originele onderdeel met behulp van de originele bevestigingspunten. Het koolstofdeel is volgens de laatste richtlijnen in de autoclaaf volledig gemaakt van prepreg-materiaal en vervolgens, zoals gebruikelijk bij ons, gecoat met een doorzichtige plastic coating ter bescherming tegen invloeden van buitenaf. Deze plastic coating overtreft de gebruikelijke blanke lak in termen van bescherming, krasbestendigheid en duurzaamheid. De coating scoort niet alleen technisch hoog, maar onderstreept ook het driedimensionale effect van de koolstofstructuur.

Carboncomponenten zijn niet alleen merkbaar lichter en zien er schitterend uit, ze zijn ook veel stabieler dan GFK-onderdelen. Ze slijpen niet zo snel door en breken niet zo snel als GFK, waardoor de onderliggende voertuigonderdelen aanzienlijk beter worden beschermd.

Geschikt voor

, , , ,

Artikel ID

error: Content is protected !!