Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Voorkuip “Straat” R nineT Racer 2017

Artikelnummer: 45052-000

Voorkuip Straat van carbon R nineT Racer 2017

 761,59

De voorkuip van carbon in de “Straat” variant voor meer windbescherming voor de BMW R nineT is bevestigd aan het dashboard van de R nineT Racer ’17 met behulp van een uiterst elegante carbonhouder die bij de levering is inbegrepen. Onze kuip van carbon accentueert het ontwerp van de R nineT.

Centraal staan ​​gewichtsbesparing (in de meeste gevallen een besparing van ongeveer 70% in vergelijking met het originele component) en een hogere stijfheid. Het koolstofdeel is volgens de laatste richtlijnen in de autoclaaf volledig gemaakt van prepreg-materiaal en vervolgens, zoals gebruikelijk bij ons, gecoat met een doorzichtige plastic coating ter bescherming tegen invloeden van buitenaf. Deze plastic coating overtreft de gebruikelijke heldere lak in termen van bescherming, krasbestendigheid en duurzaamheid. De coating scoort niet alleen technisch hoog, maar onderstreept ook het driedimensionale effect van de koolstofstructuur.

Opmerking: de decoratieve stickers die op het koolstofdeel kunnen worden getoond, zijn slechts een ontwerpoptie van de fabrikant, levering is zonder sticker.

Geschikt voor

Artikel ID

error: Content is protected !!