Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Achterste framepaneel

Artikelnummer: 45052-400

Achterste framepaneel R nineT Scrambler Racer 2017

 253,18

Het achterste framepaneel van carbon vervangt het originele onderdeel met behulp van de originele bevestigingspunten. De bovenste originele kentekenplaathouder kan worden weggelaten en wij raden het gebruik van artikel 45052-500 aan.

Centraal staan ​​gewichtsbesparing (in de meeste gevallen een besparing van ongeveer 70% in vergelijking met het originele component) en een hogere stijfheid. Het koolstofdeel is volgens de laatste richtlijnen in de autoclaaf volledig gemaakt van prepreg-materiaal en vervolgens, zoals gebruikelijk bij ons, gecoat met een doorzichtige plastic coating ter bescherming tegen invloeden van buitenaf. Deze plastic coating overtreft de gebruikelijke blanke lak in termen van bescherming, krasbestendigheid en duurzaamheid. De coating scoort niet alleen technisch hoog, maar onderstreept ook het driedimensionale effect van de koolstofstructuur.

Geschikt voor

, ,

Artikel ID

error: Content is protected !!