Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Cardan bescherming »LEVER-GUARD«

Artikelnummer: 20360-002

Wunderlich cardanische bescherming Lever Guard bescherming voor de BMW R 1200 GS R RT S RS, BMW HP2 – beschermt de cardanus betrouwbaar tegen schade

 121,92

De LeverGuard is de perfecte bescherming voor de paralever van je BMW. De nieuwe crashbescherming voor de R 1200 GS LC zit onder de achterasaandrijving en beschermt zowel de holgeboorde achterwielas als de Paralever-verbinding. Dankzij de hybride constructie gemaakt van een elastische stalen kern en de dikwandige polymeercoating absorbeert de Leverguard de valkracht bij een (al dan niet ernstige) val, waardoor schade aan de lichtmetalen behuizing wordt voorkomen. In extreme gevallen kan olieverlies door beschadiging van de afdichtring zelfs worden voorkomen.

De eenvoudige montage wordt uitgevoerd door middel van een stabiel, CNC-gefreesd klemelement zonder enige tussenkomst op het voertuig, de Leverguard kan ook weer worden verwijderd zonder sporen achter te laten.

De feiten:

  • Betrouwbare bescherming van de Paralevers.
  • Gemakkelijke montage.
  • Mooi design met subtiele lijnen.
  • Robuust materiaal.
  • Complete set, inclusief montagedelen en montage-instructies
Geschikt voor

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

error: Content is protected !!