Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich boordcontactdoos – zwart

Artikelnummer: 42040-900

R nineT (2017-) vanaf 2021 Euro 5 modellen
R nineT Pure vanaf 2021 Euro 5 modellen
R nineT Scrambler vanaf 2021 Euro 5-modellen
R nineT Urban G/S vanaf 2021 Euro 5 modellene

 71,08

Helaas zijn er sinds het begin van de Euro 5-norm geen ingebouwde stopcontacten meer op R nineT-modellen. Deze moest wijken voor een USB-aansluiting. Door onze boordcontactdoos te installeren, kunt u navigatiesystemen of andere eindapparaten met motoraansluitkabels (DIN-stekkers) gewoon blijven opladen of van stroom voorzien. Comfortabel opladen van de motoraccu met onze Canbus-compatibele lader is ook mogelijk met behulp van dit boordstopcontact.

Het boordstopcontact is met behulp van de meegeleverde bevestigingsplaat goed bereikbaar bij het balhoofd voorin, links onder de tank. We hebben voor deze positie gekozen omdat deze goed toegankelijk is voor vast opgestelde verbruikers in de kuip of voor verbruikers die u bijvoorbeeld in de tanktas meeneemt.
De elektrische aansluiting van het boordstopcontact gebeurt met de meegeleverde speciaal voor de R nineT voorgemonteerde kabelset. Deze verbindt de voertuigkabelboom met de boordcontactdoos via standaard BMW plug-and-play connectoren.

De feiten:

functie

Met behulp van het boordstopcontact kunnen eindapparaten met gangbare motoraansluitkabels met DIN-stekkers zoals gebruikelijk worden opgeladen of van stroom worden voorzien
Het stopcontact aan boord is zeer gemakkelijk toegankelijk voor consumenten in de cockpit of degenen die in de tanktas worden gedragen
De motoraccu kan gemakkelijk worden opgeladen met onze Canbus-compatibele lader via het boordstopcontact
Eenvoudige aansluiting via plug & play met een voorgemonteerde kabelset
Leveringsomvang: boordcontactdoos, bevestigingsplaat, kabelset en montageset
Technische specificaties

De boordstekkerdoos van de motorfiets komt overeen met de standaardstekkerdoos volgens DIN ISO 4165.
Bijzonderheden:

Gemaakt door Wunderlich
Gemaakt in Duitsland
60 dagen retourrecht – risicovrij testen
5 jaar garantie

error: Content is protected !!