Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich as bescherming dop DOUBLESHOCK

Artikelnummer: 13250-002

 81,24

Functie en product kenmerken van de DOUBLESHOCK as bescherming pads

Effectieve, dubbele bescherming tegen stoot- en slijpschade aan vork, wielas en remsysteem
Getest in de racerij
De progressieve, toenemende wrijvingsweerstand verkort de glijfase in tijd en ruimte tijdens langdurig contact met de weg
Ideale combinatie met beschermbeugelsystemen en -pads, omdat het voertuig tijdens de “glijfase” extra wordt ondersteund door de as bescherming pads.
Eenvoudige, veilige en snelle montage.
Compleet met installatiekit
Technische data

Materiaal: robuuste speciale kunststof, schok-/schokabsorberend, wrijvingsweerstand bepaald door de componentgeometrie
Uw Wunderlich-voordelen

Wunderlich ontwerp. Functioneel en geïntegreerd.
Kleine series. Handgemaakt.
Gemaakt in Duitsland
Prachtige 60/5
60 dagen retourbeleid – test zonder risico!
Plus 5 jaar garantie.
Als de motorfiets omvalt of valt, zorgen de as bescherming dop ervoor dat de vork, de wielas en het remsysteem effectief worden beschermd tegen beschadigingen.

De beschermkussens zorgen ervoor dat deze componenten niet in aanraking komen met de grond of de weg, waardoor dure schade aan de motorfiets wordt verminderd of voorkomen. Naast de materiaalkeuze hebben we twee essentiële, specifieke eigenschappen in het ontwerp geïntegreerd en getest in de racerij, namelijk demping en wrijvingsweerstand, die tijdens de glijfase geleidelijk toeneemt.

Demping: De eerste positieve eigenschap die genoemd moet worden is de demping, die bij plotselinge krachteffecten een deel van de impactenergie geheel of gedeeltelijk kan absorberen en absorberen.

De wrijvingsweerstand: De tweede positieve eigenschap is de wrijvingsweerstand, die vanwege de componentgeometrie van buiten naar binnen toeneemt als gevolg van de toename van het effectieve glijoppervlak. Dit betekent dat ons as bescherming dop bij een lichte aanraking slechts een lage wrijvingsweerstand biedt, maar de slijpfase in tijd en ruimte verkort, bijvoorbeeld bij langer slijpcontact met de weg. Dit betekent dat bij een val met een as bescherming dop de tijd waarin de motorfiets slipt en de slip weg zelf worden verkort.

Voor een optimale bescherming van uw machine raden wij u aan onze as bescherming dop te combineren met onze voertuig specifieke beschermbeugelsystemen, waarvoor wij aanvullende valbeugels aanbieden.

error: Content is protected !!