Wunderkind rem- en koppelingshendel »2 Stripes« - zwart

Artikelnummer: 18181-102

 283,68

Deze rem- en koppelingshendels passen perfect bij het imposante uiterlijk van de BMW R 18. De greepvlakken met twee fijn uitgevoerde, mechanisch vervaardigde lijnen – ook wel contrastsnede genoemd – getuigen in elk opzicht van het hoogwaardige en edele ontwerp van de hendels .

Naast de finesse van het design wordt vooral de ergonomie benadrukt: de aangenaam brede grijpvlakken kunnen in zes volledige stappen worden versteld, een royaal assortiment waarin iedereen zeker zijn eigen individuele setting zal vinden. De afstelling kan, indien nodig, tijdens het rijden met één hand worden uitgevoerd.

De zwart geanodiseerde rem- en koppelingshendels van deze set zijn gemaakt van hoogwaardig, gefreesd aluminium en combineren een perfecte afwerking en perfecte ergonomie met een fijn gevoel.

Feiten

functie

Hoogwaardige rem- en koppelingshendelset perfect afgestemd op de BMW R 18
Hoge kwaliteit en fijn verwerkt in elk opzicht
Individueel instelbaar in 6 niveaus – zelfs tijdens het rijden
Brede, comfortabele greepoppervlakken
De hendels combineren een perfecte afwerking en ergonomie met een fijn gevoel
Set bestaande uit een remhendel en een koppelingshendel
Met ABE *
Technische specificaties

Materiaal: aluminium, zeer sterk, nauwkeurig bewerkt op CNC-bewerkingsmachines, hoogwaardige, elegante afwerking met contrastsnede, zwart geanodiseerd
bijzonderheden

5 jaar garantie
Getest door Wunderlich
Gemaakt in Duitsland
Met ABE *
* De technische dienst examens zijn met goed gevolg afgelegd. De afronding van de bestuurswet met de oprichting van de ABE wordt binnenkort verwacht. Wij sturen u de ABE ongevraagd toe.