Wunderlich achterspatbord R nineT / 5

Artikelnummer: 44850-703

R nineT (2014 – 2016) Past niet in combinatie met bagage-/tassensysteem 44115-2xx Alleen geschikt voor wegbanden en niet voor offroadbanden.
R nineT (2017-) Past niet in combinatie met bagage-/tassensysteem 44115-2xx Alleen geschikt voor wegbanden en niet voor offroadbanden.
R nineT/5 past niet in combinatie met bagage-/tassensysteem 44115-2xx Alleen geschikt voor wegbanden en niet voor offroadbanden.
R nineT Pure past niet in combinatie met bagage-/tassensysteem 44115-2xx Alleen geschikt voor wegbanden en niet voor terreinbanden.
R nineT Scrambler past niet in combinatie met 44115-2xx! Het gebruik van grove banden en onverharde wegen is op eigen risico.
R nineT Urban G/S past niet in combinatie met 44115-2xx! Het gebruik van grove banden en onverharde wegen is op eigen risico.

761,59

Onze precies bijpassende kofferzakken »ELEPHANT« DRYBAG kunnen op de zijkoffers worden geplaatst. Het maakt ze de ideale metgezel op de grote tour. Ze zijn vervaardigd en uitgerust met een handig en zelfs veilig investeringssysteem. Hierdoor is montage mogelijk op koffers die zijn voorzien van ogen, zoals onze “EXTREME” koffer, de originele aluminium koffer van de Adventure en op onze beproefde bagagedragers voor de originele Vario kunststof koffers, die we speciaal voor GS modellen lift ontwikkeld hebben. De koffers kunnen ook geopend worden en met de bovenste vakken eraan vastgemaakt. De onderkanten zijn ontworpen om de ver te beschermen en zijn antislip zodat er geen schuurplekken zijn. Het royale volume van 18 liter is met de uittrekelementen met maar liefst 8 liter uit te breed tot 26 liter. Het uittrekken werd geboren via een ritssluiting rondom.

Artikel ID

EAN Nummer