Wunderlich koppelingshendel instelbaar voor R nineT »VARIO LEVER«

Artikelnummer: 25760-402

Naar wens instelbare koppelingshendel voor de BMW R nineT – de revolutie op het gebied van ergonomie, bruikbaarheid en exclusiviteit.

 147,52

De revolutie op het gebied van ergonomie, bruikbaarheid en exclusiviteit: we hebben in de lengte en reikwijdte van het handvat verstelbare rem- en koppelingshendels ontwikkeld die optimaal kunnen worden aangepast aan uw individuele behoeften.

Draai gewoon de borgschroef aan de binnenkant van de hendel los en de handgreeplengte kan worden aangepast aan uw persoonlijke wensen. Met de VarioLever is het mogelijk om te remmen / koppelen met slechts twee of drie vingers. Uiteraard kan weer met vier vingers worden geremd / gekoppeld wanneer volledig uitgeschoven (komt ongeveer overeen met de lengte van de standaard hendel).

Een andere nieuwigheid is de verstelbaarheid van de greepbreedte, die nu ook tijdens het rijden kan worden versteld, wat van groot belang is bij een bewegend drukpunt (bijvoorbeeld bij hoge belasting). Dit wordt mogelijk gemaakt door een groot draaimechanisme dat zelfs met dikke handschoenen gemakkelijk te bedienen is.

De buitengewoon filigrane constructie is ook extreem veerkrachtig: zelfs wanneer de hendel volledig is uitgeschoven, kunnen krachten van meer dan 60 kg (!) probleemloos worden overgedragen op het uiterste aanzetpunt. De modulaire structuur biedt een veelvoud aan kleurencombinatiemogelijkheden. Hoogwaardig aluminium (AL 7075 T6), dat bij voorkeur wordt gebruikt in de lucht- en ruimtevaartindustrie. Met ABE.

Geschikt voor

, , , ,

Artikel ID