Wunderlich kuip Classic-Trophy R 1200 R

Artikelnummer: 30470-301

Wunderlich kuip Classic Trophy zilver voor BMW R 1200 R. Klassieke outfit, halve schaal stroomlijnkap voor het verminderen van winddruk.

 354,87

De BMW R 1200 R wist ons te overtuigen met zijn herwonnen eenvoud dat we hem gemakkelijk konden aanpassen aan een klassieke outfit.

De klassieke kuip met halve schaal straalt een vleugje racegevoel uit met een aanhoudende vermindering van de winddruk. Het bovenlichaam wordt optimaal ontlast, wat ook een stevige rijsnelheid over lange afstanden tot een plezier maakt. Bij zitten is de luchtstroom bij het hoofd gelijkmatig en zonder turbulentie. Zelfs hoge snelheden zijn met de R 1200 R geen probleem meer!

Gebaseerd op de legendarische R 90 S of R 100 CS, is deze moderne klassieker gemaakt, die is opgewaardeerd tot een volbloed sport roadster.

Lichter en bijna onverwoestbaar ABS-plastic met glasvezelversterking. Gelakt plastic met een extreem robuuste doorzichtige plastic laag. Hierdoor kan de bekleding direct zonder nabewerking worden aangebracht en past deze uitstekend bij alle originele kleuren. Compleet met alle montagedelen en ABE. Makkelijk te monteren. Voorbereid voor de montage van de originele richtingaanwijzers.

Artikel bevat alleen het masker + montageset, het scherm moet apart besteld worden.

Geschikt voor

,

Artikel ID