Wunderlich »LOW« achterombouw met knipperlichtsteun

Artikelnummer: 18558-002

405,70

Onze LAGE achterombouw bestaat uit de kentekenplaathouder aan de zijkant, een richtingaanwijzerhouder voor accessoire-richtingaanwijzers met een bevestigingsschroefdraad van 8 mm, een verwijderbare reflector en een set kabels die speciaal voor deze conversie zijn ontworpen.
De edele Wunderlich kentekenplaathouder zorgt voor een onbelemmerd zicht op het magnifieke achterwiel van de BMW R 18. Daarnaast past de vakkundig ontworpen constructie perfect in de lijn van de cruiser. Passend bij het elegante frame van de R 18 hebben we de kentekenplaathouder glanzend zwart gepoedercoat. De eenvoudige montage vindt plaats op de bestaande montagepunten op de zwenkarm. De kabelgeleiding voor de kentekenplaatverlichting is ingenieus en onzichtbaar door de buizen van de kentekenplaathouder, de LED kentekenplaatverlichting in de gefreesde behuizing kan zowel aan de bovenzijde als aan de zijkant worden gemonteerd.
Onze tot het absolute minimum gereduceerde knipperlichthouder, inclusief afneembare reflector, wordt bijna onzichtbaar onder het achterspatbord gehouden en wordt gebruikt om extra knipperlichten met een bevestigingsschroefdraad van 8 mm vast te houden.
De conversie wordt geleverd met een kabelset met geïntegreerde elektronica die speciaal is gemaakt voor de R18. Deze verbindt zowel de kentekenplaatverlichting als de knipperlichten, achter / remlichtcombinatie via plug and play met het voertuig.
Feiten
functie

Verplaatst de kentekenplaat naar links
De kentekenplaat is in hoogte en inclinatie verstelbaar
Stabiele stalen buisconstructie
Zwart gepoedercoat, passend bij het elegante frame
Eenvoudig te monteren op de zwenkarm
Levering met complete montageset
Inclusief kentekenplaatverlichting in de geïntegreerde, fijn gefreesde, filigrane behuizing
Indicatorsteun inclusief reflector

Technische specificaties:

Materiaal kentekenplaathouder: precisie stalen buis, nauwkeurig gevormd op CNC-buisbuigmachines en vervolgens gelast met een schoon naadpatroon, zwart gepoedercoat
Materiaal indicatorbeugel: roestvrij staal, zwart gepoedercoat

bijzonderheden

Grillig product. Kleine series. Handgemaakt.
Grillig. Geïntegreerd, functioneel ontwerp.
Gemaakt in Duitsland
60 dagen retourrecht
5 jaar garantie

We raden de volgende richtingaanwijzers aan voor deze conversie:

18000-100 HIGHSIDER LED-achterlicht, remlicht, knipperlicht R 18 APOLLO BULLET
36340-302 Kellermann Bullet 1000 knipperlichten met achter- / remlicht

Artikel ID