Wunderlich motorbeschermbeugel

Artikelnummer: 18100-002

405,70

De eerste beschermbeugel gemaakt van een 32 mm buis! We hebben om twee redenen voor deze buismaat gekozen: om redenen van sterkte, om de R 18 optimaal te beschermen en om esthetische redenen. Want alleen de 32 mm pijp ziet er op de imposante R 18 gebalanceerd en esthetisch uit – en in de buurt van de machtige elleboogpijpen. Daarnaast hebben we bewust gekozen voor een gesloten, eendelige vorm van de beschermbalk, wat naast de maatvoering zorgt voor extra structurele stijfheid. De hoogwaardige gepoedercoate beschermbeugel met heldere lakafwerking – perfect passend bij het frame – past discreet in de algehele stijl van de R 18 en zet toch zijn eigen gecoördineerde accent. Het is geen toeval dat de schopvormige vorm doet denken aan de beschermbalken van de klassieke luchtgekoelde BMW boxers.

De motorbeschermingsbeugel wordt op zes geselecteerde punten stevig ondersteund. De onderste stutten, die scharnierend aan de framebalken zijn bevestigd, zijn door onze ontwerpers onopvallend geplaatst, zodat ze niet in het oog springen en de algehele lijn niet verstoren.

De meerpuntsbevestiging zorgt ervoor dat de krachten die ontstaan ​​bij een val of kantelen niet optreden en selectief werken, maar via de beschermbeugel over alle 6 bevestigingspunten worden geabsorbeerd. De puntspanning veroorzaakt door kracht- of momentpieken wordt aanzienlijk verminderd.

De feiten:

functie

Perfecte bescherming van de cilinders en kleppendeksels
Esthetische integratie in vorm en uitvoering
Hoogwaardige gepoedercoate en vervolgens blank gecoate 32 mm buis
Gesloten vorm
Solide, asymmetrische 6-punts montage
Puntbelastingen door kracht- of koppelpieken worden aanzienlijk verminderd
Geen aantasting van hellingen en bodemvrijheid
Perfecte pasvorm en eenvoudig te monteren
Gedetailleerde en gemakkelijk te begrijpen instructies
Technische specificaties

Materiaal: Precisie stalen buis, nauwkeurig gevormd op CNC-buisbuigmachines en vervolgens gelast met een schoon naadpatroon, hoogwaardig gepoedercoat in zwart en afgewerkt met blanke lak
Buisdiameter: 32 millimeter
Wanddikte: 2 millimeter
bijzonderheden

Grillig product. Kleine serie. Handgemaakt.
Grillig. Geïntegreerd, functioneel ontwerp.
Gemaakt in Duitsland
60 dagen retourrecht
5 jaar garantie
Wunderlich-productcategorie

bescherming
ontwerp

 

Artikel ID

EAN Nummer