Wunderlich passagiers zadel "ACTIVE COMFORT" (laag model)

Artikelnummer: 42720-919

405,70

Precies op tijd met de introductie van de BMW-modellen van de 40-jarige GS Edition “Edition 40 Years GS”, lanceerden we de bijpassende AKTIVKOMFORT-bestuurders- en voorpassagiersstoelen: Wunderlich-stoelen met de unieke kenmerken van onze AKTIVKOMFORT-stoelen en de kleurindeling van de “Edition 40 Years Integrate GS” perfect.
De 40 Years GS-editie “AKTIVKOMFORT” passagiersstoel neemt natuurlijk de grandioze kleurenlay-out van de # 2 over. De flanken, die gedeeltelijk verspringend zijn in wit en blauw, benadrukken het sportieve karakter dat duidelijk op de voorgrond stond bij deze passagiersbank, net als de zithoogte die met 40 mm is verlaagd.
Wij vervaardigen deze editie van 40 Years GS- “AKTIVKOMFORT” passagiersstoel vanwege de 40 mm gereduceerde hoogte met onze speciaal aangepaste 3D-contour. De vorm en helling van de uitvoerig bewerkte, progressief gestructureerde, tweelaagse bankkern ondersteunen de ergonomisch voordelige, natuurlijke houding van het bekken. De in het voorste gedeelte van de stoel geïntegreerde ondersteuningscontour, die ook tijdens het remmen een veilige houvast biedt, is vlakker en minder uitgesproken dan bij de standaard passagiersstoelen – dit komt door het sportieve karakter van de stoel, dat duidelijk zichtbaar was de focus van dit project.
Zo geïntegreerd, sportief, ontspannen en dus actief. En ongetwijfeld zorgt ontspannen zitten voor een pluspunt in passieve veiligheid. Met de ThermoPro-coating is de temperatuur van deze bank in hoogzomer in de brandende zon tot 25 ° C lager dan bij conventioneel, onbehandeld bekledingsmateriaal.
Voor alle “AKTIVKOMFORT” -banken geldt het volgende:

De bekleding zit niet “door” door de doordachte constructie en de druk wordt gelijkmatig verdeeld over een groter oppervlak, wat leidt tot een merkbaar lagere specifieke drukbelasting helemaal onderaan. Plezierig! Ook typisch Wunderlich: de ingebouwde holle groef om het drukgevoelige stuitbeen te ontlasten is een ander opvallend handelsmerk!
Ze bieden een perfecte houvast en actieve, veilige controle bij het rijden op volle snelheid, ook bij het remmen: wie kent het niet als je bij het ankeren plotseling en plotseling als passagier moet steunen. Met de speciaal ontwikkelde ondersteuningscontour van Wunderlich behoren deze schokmomenten bij het remmen tot het verleden.
De feiten:
functie

Editie 40 jaar GS
Een sportieve, ontspannen en actieve rijervaring zorgt voor een pluspunt in passieve veiligheid
Aangepaste ergonomische 3D-contour ter ondersteuning van de natuurlijke houding van het bekken en de comfortabele beenhouding tijdens het rijden
Progressieve tweelaagse opbouw met een zachte toplaag en een strakke kern zorgt voor comfort doordat de bank niet door zit
De stoeldruk wordt gelijkmatig over een groter oppervlak verdeeld, wat leidt tot een merkbaar geoptimaliseerde gewichtsverdeling en een lagere specifieke drukbelasting
Uitgesproken holle keel voor verlichting van het stuitbeen
Vlakkere steuncontour aangepast aan het sportieve karakter van de bank
Meer comfort met ThermoPro: met de ThermoPro-coating is de temperatuur van deze bank tot 25 ° C lager in de zomer in de brandende zon in vergelijking met conventioneel bekledingsmateriaal
Edition 40 jaar GS-kleurenschema – flanken in elegant geel, contrasterende “gesneden” naden
Gemaakt in Duitsland.

Technische data

40 mm lager dan de originele passagiersstoel
Bekledingsmateriaal met ThermoPro-coating
Anti-transpirant, antislip bekledingsmateriaal, gecombineerd met biezen van Alcantara, offset, “gesneden” naden
Gelijmde en gelaste naden voor 100% dichtheid verwerkt op moderne PFAFF heteluchtlasmachines
Materiaal zitschaal: zeer sterke “RoburC” basisschaal uit onze eigen malconstructie
Progressieve, tweelaagse constructie van de zitkern

bijzonderheden

Wunderlich premium product. Kleine series. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Geïntegreerd en functioneel.
60 dagen retourrecht
Gemaakt in Duitsland
5 jaar garantie

Wunderlich productcategorie

ergonomie
ontwerp

Artikel ID