Wunderlich "Rock 'n' Roll" -topkuip

Artikelnummer: 18000-000

R 18 (2020-) de bijpassende voorruit moet apart besteld worden

 456,55

Ons “Rock’ n ‘Roll” lampmasker is een uitzonderlijk ontworpen, stuurbestendige stroomlijnkap die op het eerste gezicht gemakkelijk te herkennen is. Het combineert een edele uitstraling met sportiviteit op een evenwichtige manier. Deze ongeverfde variant kunt u naar eigen smaak individueel laten beschilderen door de verfmeester die u vertrouwt. We bereiken de sportieve noot door de buitengewoon smalle, langgerekte vorm en vorm die naar de bestuurder neigt. Het geheel past natuurlijk in het hoogwaardige design van de grote cruiser en zet tegelijkertijd zijn eigen accent in het voor- en zijsilhouet van de grote boxer.

Naast het ontwerp worden de kwalitatieve aspecten niet verwaarloosd, integendeel. Het lampenmasker, dat de koplamp precies en met een kleine opening omsluit, is diepgetrokken. De vorm wordt vervolgens nauwkeurig vervaardigd op een CNC-freesmachine. De discrete houder bestaat uit een bijpassende gepoedercoate stalen precisiebuis. De driedimensionale vorm zorgt voor precieze verbindingen en de nodige stijfheid van de basis voor ons lampmasker.

Let op: Bestel a.u.b. tegelijk de passend gevormde ring (zie toebehoren).

Ons lampenmasker in combinatie met onze hoogwaardige componenten motorbeschermbeugel, sissybar en kentekenplaathouder geven u de mogelijkheid om uw BMW R 18 te personaliseren. Het complete Wunderlich-pakket zet gedifferentieerde accenten en onderscheidt de Wunderlich R 18 van de standaardversie.

De feiten

functie

Uitzonderlijk ontworpen, onderscheidende, op het stuur gemonteerde kuip, met een duidelijk hoge herkenningswaarde, die zijn eigen accenten legt in het voor- en zijsilhouet van de grote boxer
Combineert edele uitstraling met sportiviteit op een evenwichtige manier
Sportieve noot door de uitzonderlijk smalle, lange vorm die naar de bestuurder toe neigt
Omringt de koplamp met een kleine opening
Discrete houder van precisiestalen buizen – de perfecte basis voor het lampmasker
Inclusief alle benodigde montageapparatuur
Met gedetailleerde montage-instructies
Technische specificaties:

Materiaal: hoogwaardig ABS-kunststof, vervaardigd in een dieptrekproces en vervolgens nauwkeurig gevormd op een CNC-freesmachine, ongelakt
Dimensies:
Breedte: 340 mm
Hoogte: 430 mm
Diepte: 340 mm
Componentdikte: 5 mm
Met ABE
Bijzonderheden:

Wunderlich premium product.
Kleine serie. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Geïntegreerd en functioneel.
60 dagen retourrecht
5 jaar garantie
Gemaakt in Duitsland
Wunderlich-productcategorieën

ergonomie
bescherming
ontwerp

Artikel ID