Wunderlich »RockBob« achterspatbord - onbehandeld aluminium

Artikelnummer: 18710-000

 426,04

Old school: handgemaakt met veel ervaring op het “English Wheel”, gemaakt van aluminium, met een fijne, rondomlopende flens en een kraal aan één zijde. Flenzen en kralen bieden niet alleen het klassieke uiterlijk, maar ook een hoge stabiliteit van de componenten bij een laag gewicht. Solide componentdikte van 2 mm doet de rest. De booglengte meet 800 mm, de breedte 185 mm. Het spatbord is een opvallende blikvanger aan de achterzijde en biedt de beste voorwaarden voor een puristische, strakke achterzijde.

De karakteristieke achterhouder voor het achterspatbord is gemaakt van stevig, hoogwaardig precisiebuisstaal met een diameter van 16 mm en zwart gepoedercoat. Het is bevestigd aan de zijkant van de zwenkarm. De voorbevestiging van het achterspatbord is uitgevoerd op de originele bevestigingspunten van het binnenspatbord dat hiervoor is omgebouwd (4-punts bevestiging).

Minimalistische richtingaanwijzerhouders, gemaakt van roestvrij staal en gepoedercoat in zwart, zijn onopvallend bevestigd aan de achterste bevestiging van het spatbord links en rechts. Wij adviseren het gebruik van de geminiaturiseerde Atto DF LED-3 in 1 achterlichten (Art. Nr. 36348-002), die voldoen aan de wettelijke eisen en functioneren als knipper-, achter- en remlicht. De bekabeling wordt verborgen in de achterste buishouder van het achterspatbord gelegd.

Aangezien de originele kentekenplaathouder niet nodig is bij het monteren van het achterspatbord, adviseren wij het gebruik van onze zijkentekenplaathouder (art.nr. 18500-002). Het achterspatbord wordt geleverd met een speciaal voor de R 18 vervaardigde kabelset met geïntegreerde elektronica. Deze verbindt de kentekenplaatverlichting en de 3-in-1 knipper-, achter- en remlichtcombinatie via plug and play met het voertuig.

Het achterspatbord en de beugel zijn elk zo gedimensioneerd dat ze perfect passen bij de standaard banden.

Voor het juiste maatwerk raden wij u tevens aan om het achterspatbord altijd te monteren in combinatie met ons bijpassende voorspatbord (art.nr. 18090-00x).

De feiten:

functie

Opvallend old school achterspatbord van hoogwaardig aluminium
Handgemaakt, met rondom flens en kraal aan het uiteinde
Licht en toch stabiel
Spatbord, ontworpen voor standaard banden
4-punts bevestiging aan bestaande, standaard bevestigingspunten
Inclusief twee houders van RVS, als voorbereiding voor montage van 3 in 1 achterlichtcombinaties
Inclusief de benodigde kabelset en het benodigde montagemateriaal
Technische specificaties

spatbord

Materiaal: hoogwaardig aluminium, nauwkeurig gevormd en met de hand verwerkt
Afmetingen: plaatlengte 800 mm, breedte 185 mm, componentdikte 2 mm
Hechting:

Materiaal: Precisie stalen buis, 16 mm Ø, precies gebogen en voorzien van opschroefbare uiteinden, zwart gepoedercoat
bijzonderheden

Wunderlich premium product. Kleine serie. Handgemaakt
Grillig ontwerp. Geïntegreerd en functioneel.
60 dagen retourrecht
Gemaakt in Duitsland
5 jaar garantie