Wunderlich schommelzadel "RockBob" met standaard achterband - echt leer - bruin

Artikelnummer: 18700-014

 914,11

Exclusief en old school: uniek schommelzadel bedekt met echt leer in de stijl “RockBob”, passend bij de achterkant van de BMW R 18-serie.

Een centraal en bepalend detail van ons “RockBob”-concept is de materialiteit en de textuur van de oppervlakken en hun gevoel. Deze benadering is direct te ervaren en te zien op het punt waar de bestuurder contact maakt met de dobber: op het schommelende zadel. Het handgemaakte, ergonomische zadel is gemaakt van exclusief, hoogwaardig leer. Het gebruikte looiproces ondersteunt het patineren van het leer. Zo ontwikkelt zich zijn eigen karakter, dat zich pas in de loop van de tijd in samenspraak met de bestuurder kan ontwikkelen. Het old school springzadel is versierd met het gedeeltelijk bevestigde, ruitvormige quiltwerk van de hoes. Het uiterlijk van dit premium veerzadel doet onvermijdelijk denken aan de beelden van een legende, de BMW R 32.

Ergonomisch zitcomfort wordt gecombineerd met stijl

De progressieve, tweelaagse structuur van het zitkussen komt in principe overeen met die van onze populaire en beproefde ACTIVE COMFORT zitbanken. De actief rijdende 3D-contour met de verplichte holle groef om het stuitbeen te ontlasten, is speciaal afgestemd op de stoelgeometrie van de BMW R 18. Met deze beproefde middelen bereiken we een uitstekend, ergonomisch zitcomfort.

Verfijnde constructie

Het zadel wordt ondersteund door twee zichtbaar geplaatste, hoogwaardig verchroomde en zorgvuldig op elkaar afgestemde veren op de extreem mooi gevormde, tweedelige zitbasis en dempt zo stoten en stoten zelfverzekerd en comfortabel. De zitbasis, gemaakt van roestvrij staal en gepoedercoat in zwart, wordt stevig aan het frame geschroefd.

De feiten:

functie

Exclusief, uniek schommelzadel bekleed met echt leer in de “RockBob”-stijl
Old School: ambachtelijke zadelmakerij
Gedeeltelijk doorgestikt in ruitvorm
Het gebruikte looiproces ondersteunt het patineren van het leer
De tweedelige zitbasis is uitgebreid geconstrueerd en buitengewoon elegant
De progressieve tweelaagse opbouw van de bankkern met een zachte toplaag en een strakke kern zorgt voor comfort en een lagere specifieke drukbelasting op de billen
De ergonomische 3D-contour is speciaal afgestemd op de stoelgeometrie van de BMW R 18
Uitgesproken holle keel om het gevoelige stuitbeen te verlichten
Uitstekend zitcomfort door zorgvuldig op elkaar afgestemde, verchroomde veren
De ontspannen en actieve rijervaring verhoogt de passieve veiligheid
Uitvoering voor de standaard achterzijde van de BMW R 18
Leveringsomvang: Schommelzadel met zitbasis, veren en complete montageset
tips:
Het schommelzadel is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Voor de standaard achterzijde of de “RockBob” achterzijde (met ons achterspatbord), naar keuze in zwart of cognac bruin. Naast de echt leren uitvoeringen bieden wij de schommelzadels ook aan met een zwarte, waterdichte hoes. De stoelveren zijn apart verkrijgbaar in het zwart.

Technische data

Met 735 mm is de zithoogte ongeveer 45 mm hoger dan de standaard zithoogte van de R 18 en ongeveer 25 mm hoger dan de standaard zithoogte van de R 18 Classic.
zadel

Materiaal bekleding: hoogwaardig echt leer, handgemaakt
Afmetingen van het zadel: 415 mm lang en 350 mm breed
Stoelbasis

Materiaal: roestvrij staal, nauwkeurig bewerkt en geslepen, zwart gepoedercoat
Stoelveren

Materiaal: verenstaal, hoogwaardig verchroomd
bijzonderheden

Wunderlich premium product. Kleine serie. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Geïntegreerd en functioneel.
60 dagen retourrecht
Gemaakt in Duitsland
5 jaar garantie