Wunderlich sportscherm Rockster-Trimm

Artikelnummer: 30550-001

Wunderlich sportschijf Rockster-Trimm scherm voor BMW R 1150 R Rockster, aerodynamisch een droom in op het gebied van comfort en kwaliteit. Makkelijke montage.

R 1150 R Rockster.

 269,44

Aerodynamisch een meesterwerk. Een droom van een scherm die volledig voldoet aan de ontwerpspecificaties van de BMW R 1150 R Rockster en prachtig integreert in de algehele lay-out. Dit sportscherm neemt de asymmetrie van de lampafdekking over en laat deze langzaam en elegant richting bestuurder lopen.

Het resultaat is een pittige naked bike met een discreet sportief scherm, dat ook nog eens een unieke instelmogelijkheid biedt: de lens kan niet alleen 40 millimeter dichter bij de berijder worden gebracht, hij kan ook in hoogte worden gevarieerd met 25 millimeter. De traploze verstelling is mogelijk in een zeer grote straal. Zo kan elke Rockster-bestuurder gemakkelijk zijn eigen persoonlijke instelling vinden.

Gemaakt van zes (!) millimeter dik, onbreekbaar polycarbonaat kunststof, dat in een dompelbad een krasvaste coating krijgt. Uitgebreid vervaardigde en geanodiseerde aluminium drager met een minimum gewicht.

ABE-goedgekeurd met alle montagedelen. Makkelijk te monteren.

Afmetingen (B x H): 37 cm x 26,5 cm

Geschikt voor