Wunderlich stuurverhoger "ERGO" - 25mm - verchroomd

Artikelnummer: 18200-400

 152,42

We hebben veel ervaring met de ontwikkeling van ergonomische stuurverhogers – natuurlijk hebben we deze de juiste stijl gegeven die past bij de BMW R 18. De langere gevlochten staalkabels * voor de remmen en koppeling die nodig zijn voor de ombouw zijn bij de levering inbegrepen en worden meegeleverd met de stuurverhogers.

De stuurverhoger, speciaal ontworpen door onze ervaren ontwikkelaars, verhoogt de stuurbasis met een matige 25 mm. De ergonomische effecten van deze kleine ingreep zijn aanzienlijk en direct merkbaar: ze hebben een ontspannend effect op de gehele rugspieren en armen en ontlasten tegelijkertijd de wervelkolom, het bekken en het stuitje, waardoor de geschiktheid voor toeren en comfort enorm verbetert. En ontspannen rijden zorgt ook voor een plus in passieve veiligheid, net als het betere overzicht van wat er op de weg gebeurt, wat resulteert uit de meer rechtop zittende positie.

Het ontwerp van onze stuurverhoger, die we van aluminium vervaardigen, past harmonieus in het gebied van de bovenste drievoudige klem. De fijne afwerking van de hoogwaardige verchroming maakt het een blikvanger.

Feiten

functie

Stuurbasis ca. 25 mm . verhogen
De hellingshoeken van het stuur blijven volledig behouden, zodat de zitpositie optimaal kan worden aangepast aan individuele behoeften en merkbaar kan worden verbeterd
Ontspannen, rechte zitpositie voor moeiteloos rijden
Merkbare verhoging van het comfort door de ontlasting van het gehele bewegingsapparaat
Meer directe rijervaring
Verhoogt de passieve veiligheid
Geïntegreerd ontwerp
Fijne afwerking en hoogwaardig verchroomd
Leveringsomvang: incl. staal gevlochten rem- en koppelingsleidingen met zwarte aansluitingen en montageset *
Met ABE**
Technische specificaties

Materiaal: hoogwaardig aluminium, nauwkeurig bewerkt, afgewerkt en verchroomd in een mechanische werkplaats
bijzonderheden

Grillig. Kleine serie. Handgemaakt.
Geïntegreerd, functioneel ontwerp
Met ABE**
Gemaakt in Duitsland
5 jaar garantie
*Let op het volgende:

Bij gebruik van de stuurverhoger moeten de rem- en koppelingsleidingen worden verlengd. De kabels zijn bij de levering inbegrepen. De installatie van deze leidingen mag alleen worden uitgevoerd door gekwalificeerde personen of een gespecialiseerde werkplaats. Het leggen, aansluiten, vullen en ontluchten moet worden uitgevoerd volgens de instructies van de fabrikant.

** De examens van de technische dienst zijn met goed gevolg afgelegd. De afronding van de bestuurswet met de oprichting van de ABE wordt binnenkort verwacht. Wij sturen u de ABE ongevraagd toe.