Wunderlich tankrails - zwart

Artikelnummer: 11880-002

 283,68

Zwarte stijl …
Deze glanzend zwarte tankrail zorgt voor een onderscheidend accent in combinatie met de zwarte hoogglans lak op de R 18 tank. Op korte afstand van de tank volgt de vorm van de tankrail precies zijn curve en integreert vakkundig de tankdop en het verchroomde tankpaneel aan de zadelzijde.

… gecombineerd met hoge gebruikswaarde
Voordat we ons volledig verliezen in de ontwerpkwaliteit van dit rek, zijn hier de niet minder relevante, tastbare voordelen van onze reling! Je kunt ze natuurlijk gebruiken om geschikte tassen of andere bagage (tot 5 kg gewicht) te vervoeren. Daar is het voor gemaakt. De driepuntsbevestiging aan weerszijden van het balhoofd op het frame en op het tankpaneel dient als solide basis. De buisvormige constructie van stalen precisiebuizen met een diameter van 16 en 12 mm zorgt voor de nodige stijfheid van de componenten. Ze zijn zo structureel gerangschikt dat spanbanden veilig kunnen worden aangebracht.

We raden alle R 18-rijders de glanzend zwarte versie van de tankrails aan in combinatie met onze zwarte componenten en accessoires – vooral voor ombouw!

Hetzelfde in chroom
We bieden de tankrail ook aan in een hoogglans verchroomde uitvoering (art. nr. 11880-000), die vooral het contrast van chroom en diepglanzend zwart gelakte oppervlakken benadrukt.

De feiten

functie

Uitzonderlijke tankrails met een hoge gebruikswaarde
Hoogwaardig, geïntegreerd ontwerp
Edele afwerking
Solide driepuntsbevestiging
Eenvoudige constructie
Geschikt voor tassen en bagage tot 5 kg
Ook ideaal voor renovaties
Technische specificaties

materiaal
Precisie stalen buis, nauwkeurig gebogen en zorgvuldig gelast, oppervlakken zorgvuldig voorbereid voor de glanzend zwarte poedercoating
Buisdiameter 16 en 12 mm
Dimensies
Lengte 600 mm
Breedte 171 mm
Belasting tot 5 kg
Uw Wunderlich-voordelen

Grillig product. Kleine serie. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Functioneel en geïntegreerd.
Gemaakt in Duitsland
60 dagen retourrecht – risicovrij testen
5 jaar garantie