Wunderlich verstevigingsbeugel voor de R 1250 GS Adv.

Artikelnummer: 41873-210

Past alleen in combinatie met 41873-200.

101,58

Het achterste, vrije uiteinde van de originele motorbeschermbeugel van de Adventure heeft geen enkele steun tegen het frame. Het vormt dus de achilleshiel van de motorbeschermingsstang. Als het valt of omvalt, heeft het de neiging om te bezwijken omdat de krachten niet onmiddellijk worden geabsorbeerd. Er bestaat een risico op beschadiging van de klepdeksels. De beugel is gemaakt van precisiebuizen van roestvrij staal met een dikte van 25 mm.
Dit gebrek wordt betrouwbaar verholpen met onze verstevigingsbeugel. Het verbindt de vrije achterkant van de motorbeschermingsstang met de Wunderlich-tankbeschermingsstangverlenging 41873-200. Op deze manier worden ook op de betreffende punten inwerkende krachten via de beugel opgevangen. Deze maatregel voorkomt dat de motorbeschermer meegeeft en verkleint de kans op beschadiging van de kleppendeksels. De verstevigingsbeugel is zo ontworpen dat de gebogen vorm ervoor zorgt dat eventuele lastpieken die optreden worden verminderd.
Precies gevormd op CNC-buisbuigmachines, netjes gelast. De verstevigingsstang is geïntegreerd in het ontwerp van de originele motorbeschermingsstang.
Verhoogt de passieve veiligheid voor bestuurder en machine.
De feiten

Betrouwbare bescherming voor het geval dat
Verdeelt de krachten die op extra bevestigingspunten werken
Vermindert piekbelastingen
Snelle en eenvoudige montage dankzij de slimme connector op de originele beschermbeugel
Past precies
Set voor rechts en links

Technische specificaties

Materiaal: precisiebuis van roestvrij staal, diameter 25 mm, nauwkeurig gevormd, nauwkeurig gelast, glasparelgestraald en elektrolytisch gepolijst

bijzonderheden

Wunderlich premium product. Kleine series. Handgemaakt
Grillig ontwerp
60 dagen retourrecht
Gemaakt in Europa
5 jaar garantie

Let op: past alleen in combinatie met 41873-200.

Artikel ID

EAN Nummer