Wunderlich verstevigingsstang voor de originele motorbeschermbeugel

Artikelnummer: 41873-300

R 1250 GS.

R 1250 GS Adventure Past niet in combinatie met originele BMW HP cilinderkopdeksels (pakket gefreesde onderdelen) en 41873-200 (verstevigingsstang tankbescherming).

R 1250 GS Past niet in combinatie met originele BMW HP cilinderkopdeksels (pakket met gefreesde onderdelen) en 41873-200 (verstevigingsstang tankbescherming).
R 1250 GS Adventure Past niet in combinatie met originele BMW HP cilinderkopdeksels (pakket gefreesde onderdelen) en 41873-200 (verstevigingsstang tankbescherming).

 193,09

Het achterste, vrije uiteinde van de originele motorbeschermbeugel van de Adventure heeft geen enkele steun tegen het frame. Het vormt dus de achilleshiel van de motorbeschermingsstang. Als het valt of omvalt, heeft het de neiging om te bezwijken omdat de krachten niet rechtstreeks in het frame worden overgebracht. Er bestaat een risico op beschadiging van de klepdeksels.

Dit gebrek wordt betrouwbaar verholpen met onze verstevigingsbeugel. Het verbindt het achterste, vrije uiteinde van de motorbeschermingsstang met het frame. Op deze manier worden ook op de juiste plaats inwerkende krachten via de beugel in de frameconstructie gebracht. Deze maatregel voorkomt dat de motorbescherming meegeeft en verkleint de kans op beschadiging van de kleppendeksels. De verstevigingsbeugel is zo ontworpen dat de gebogen vorm ervoor zorgt dat eventuele lastpieken die optreden worden verminderd.

Precies gevormd op CNC-buisbuigmachines, netjes gelast. De verstevigingsstang is geïntegreerd in het ontwerp van de originele motorbeschermingsstang.

Verhoogt de passieve veiligheid voor bestuurder en machine.

De feiten

functie

Betrouwbare bescherming voor het geval dat
Verdeelt de krachten die op een extra bevestigingspunt inwerken
Vermindert piekbelastingen
Snelle en eenvoudige montage dankzij de slimme connector op de originele valbeugel
Past precies
Set voor rechts en links
Verhoogt de passieve veiligheid voor machine en chauffeur

Technische specificaties

Roestvrij staal, glasparelgestraald en elektrolytisch gepolijst
Buisdiameter 25 mm

bijzonderheden

Wunderlich premium product. Kleine series. Handgemaakt
Grillig ontwerp
60 dagen retourrecht
Gemaakt in Europa
5 jaar garantie

Artikel ID

EAN Nummer