Wunderlich zadel & bagagerek EDITION35 pakket »LONELY RIDER«

Artikelnummer: 42720-011

 507,39

Geïnspireerd door de legendarische Paris-Dakar-racers, die consequent afzien van de passagiersstoel, hebben we ons “LONELY RIDER” -avonturenpakket samengesteld voor fans van deze gewaagde stijl als onderdeel van onze EDITION 35. Het bestaat uit onze beproefde, klassieke, supercomfortabele ACTIVE COMFORT-bestuurdersstoel, die geschikt is voor lange ritten, en onze al even praktische en robuuste bagagehouder.

Met het pakket kunnen lange afstanden worden afgelegd zonder vermoeid te raken en actief te rijden, zelfs staand op de voetsteunen. Tegelijkertijd kan bagage dicht bij het algemene zwaartepunt worden geplaatst. Het voordeel ligt voor de hand: de opstelling is gunstig voor de handling, niet alleen op asfalt, maar vooral wanneer de route over grindwegen, duinen of onverharde beproevingen voert, vooral wanneer de zware last op moeilijk terrein moet worden gemanoeuvreerd.

Het gaat niet alleen om stijl en uitstraling. Onze beproefde, hoogwaardige Wunderlich-componenten zijn Made in Germany en houden zich aan wat ze beloven. Daarom bieden we vijf jaar garantie.

Zitting

We vervaardigen onze stoelen met een karakteristieke, ergonomische 3D-contour waarmee de bestuurder één kan worden met zijn BMW-motorfiets. De vorm en helling van de uitvoerig bewerkte, progressief geconstrueerde, tweelaagse bankkern ondersteunen de ergonomisch voordelige, natuurlijke houding van het bekken. Zo geïntegreerd, het is gewoon ontspannen en daarom actief. En ongetwijfeld zorgt ontspannen zitten voor een pluspunt in passieve veiligheid.

Voor alle AKTIVKOMFORT banken geldt: Door de doordachte constructie zit de bekleding niet “door” en wordt de druk gelijkmatig over een groter oppervlak verdeeld, wat leidt tot een merkbaar lagere specifieke drukbelasting op de bodem. Plezierig! Ook typisch Wunderlich: de ingebouwde holle groef om het drukgevoelige stuitbeen te ontlasten is een ander opvallend handelsmerk!

Ze bieden een perfecte houvast en actieve, veilige controle bij hard rijden, vooral bij het remmen: wanneer bagage tijdens het ankeren plotseling van achteren duwt en je plotseling jezelf moet ondersteunen en tegelijkertijd, in een potentieel precaire situatie, ook moet sturen. Met de speciaal ontwikkelde ondersteuningscontour van Wunderlich behoren deze schokmomenten bij het remmen tot het verleden. De innovatieve, ergonomische 3D-contour zorgt er ook voor dat drukpunten op de binnenkant van de dijen bij het staan ​​voor verkeerslichten tot het verleden behoren.

De feiten:

functie

Een ontspannen en actieve rijervaring zorgt voor een pluspunt in passieve veiligheid
Ergonomische 3D-contour ter ondersteuning van de natuurlijke houding van het bekken en een comfortabele beenhouding tijdens het rijden en staan
Progressieve tweelaagse opbouw met een zachte toplaag en een strakke kern zorgt voor comfort doordat de bank niet door zit
De stoeldruk wordt gelijkmatig over een groter oppervlak verdeeld, wat leidt tot een merkbaar geoptimaliseerde gewichtsverdeling en een lagere specifieke drukbelasting
Uitgesproken holle keel voor verlichting van het stuitbeen
Elegante, contrasterende “gesneden” naden
Geborduurd Wunderlich-logo
Gemaakt in Duitsland.

Technische specificaties

Anti-transpirant, antislip bekledingsmateriaal, gecombineerd met biezen van Alcantara, offset, “gesneden” naden
Gelijmde en gelaste naden voor 100% dichtheid verwerkt op moderne PFAFF heteluchtlasmachines
Materiaal zitschaal: Zeer sterke “RoburC” basisschaal uit onze eigen malconstructie
Progressieve, tweelaagse constructie van de zitkern
Standaard zithoogte

bijzonderheden

Wunderlich premium product. Kleine series. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Geïntegreerd en functioneel.
60 dagen retourrecht
Gemaakt in Europa
5 jaar garantie

Wunderlich productcategorie

ergonomie
ontwerp

En ruimte
Onze bagageopslag voor de R 1200 GS LC & amp; De R 1250 GS en de Adventure is de perfecte oplossing voor alle rijders die alleen reizen en hun bagage dicht bij het centrum willen opbergen. Dankzij deze plaat kan niet alleen veel meer bagage worden opgeborgen, hij schuift ook naar voren. Hierdoor is de motor beladen veel wendbaarder en prettiger om mee te rijden.
Het biedt tal van mogelijkheden om te sjorren. Typisch Wunderlich: de bagagehouder kan eenvoudig en zonder gereedschap in de standaard framehouder van de passagiersstoel worden gestoken. De vergrendeling wordt ook op dezelfde manier uitgevoerd als bij de voorpassagiersstoel. Zo wissel je in een mum van tijd tussen bagageopslag en de passagiersstoel. En andersom natuurlijk!

De feiten:

Stabiel, gestructureerd gecoat, 4 mm dik aluminium met een laag gewicht
Stevige, betrouwbare pasvorm
Uitgebreide, meerdelige constructie
Talrijke, praktische sjormogelijkheden aan alle vier de zijden
Fragmenten in de

Artikel ID