Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich windscherm »SPORT« – rookgrijs

Artikelnummer: 35755-002

 162,59

Laat je tijdens het rijden graag de wind in je gezicht waaien, maar dan zonder vervelende turbulentie? We hebben een toonaangevend designconcept ontwikkeld dat uw BMW in slechts enkele eenvoudige stappen een onafhankelijke, sportieve en markante uitstraling geeft en dankzij zijn gestroomlijnde vorm voor laminaire stroming zorgt. De grootte en proporties van ons »Sport«-scherm combineren perfect design met een hoog niveau van basisbescherming. Bovendien is het voorwiel altijd zichtbaar.

De hoogwaardige afwerking is op het eerste gezicht te zien door de krasvaste, benzine- en UV-bestendige, 5 mm dikke ruit: helder zicht, zonder storende optische fouten. Een ander handelsmerk: de met de hand gepolijste, rondom lopende rand van de ruit, die een aparte randbescherming overbodig maakt. Alleen zo kan de ruit, naast aerodynamische voordelen en vermindering van windgeruis, een ononderbroken zicht naar voren bieden. Dit alles zorgt voor ongedwongen, uiterst ontspannen rijden.

De feiten:

functie

Helder zicht, zonder storende optische fouten die irriteren
Dankzij een speciale fabricagetechniek heeft de ruit geen randbescherming nodig
De schijf integreert perfect in de algehele lay-out en benadrukt de lijnen van de machine
Gemakkelijke teelt
Krasbestendig en robuust
Complete set met alle bijlagen
Let op: De beugel is nodig voor de montage van het kuipscherm »Sport« (art.nr.: 35754-500) als de BMW S 1000 R (2021-) niet is uitgerust met de originele beugel.
Technische specificaties

Materiaal:
Hoogwaardige, optisch zuivere, zeer belastbare, krasvaste, UV- en benzinebestendige PMMA-kunststof voor een optimaal zicht
Dimensies:
Breedte: 292 mm
Hoogte: 283 mm
Dikte: 5 mm
Uw Wunderlich-voordelen

Grillig ontwerp
Grillig product. Kleine serie. Handgemaakt.
Met ABE
Gemaakt in Europa
5 jaar garantie

error: Content is protected !!