Transport- en sjorsysteem Acebikes »TyreFix® Basic« - grijs

Artikelnummer: 50100-001

50,74

De Acebikes TyreFix® Basic is een speciaal ontwikkeld spanriemsysteem voor het snel, comfortabel, voorzichtig en veilig vastsjorren van motorfietsen op aanhangers. Het is geschikt voor het vastzetten van de achterzijde van alle typen motorfietsen op een aanhanger. Met zijn riemgeometrie en het dubbele ratelsysteem zorgt de TyreFix® Basic ervoor dat uw motorfiets stevig vastgesjord wordt op de aanhanger en wanneer deze wordt gesleept. Het antislip, elastische en duurzame materiaal past zich met zijn geometrie aan alle gangbare bandenmaten aan. Om te voorkomen dat de motorfiets wegglijdt, is het TyreFix® Basissysteem voorzien van een bijzonder slipvast materiaal. Het systeem kan volledig worden gedemonteerd in zijn componenten. De hoge kwaliteit en afwerking van het systeem zijn indrukwekkend. Hierdoor is hij makkelijker te bevestigen en te verwijderen van de motorfiets en door zijn compacte formaat heeft hij weinig opbergruimte nodig als hij niet in gebruik is.

Acebikes TyreFix® Basic wordt niet aan het frame van de motorfiets bevestigd en voorkomt zo krassen of schuren op gelakte onderdelen tijdens het transport. Een zachtere manier om je motorfiets te vervoeren is er niet!

De feiten:

functie

Speciaal ontwikkeld spanbandsysteem voor het snel, comfortabel, voorzichtig en veilig vastsjorren van motorfietsen op aanhangers
Slimme riemgeometrie met dubbel ratelsysteem voor veilig vastsjorren
Geschikt voor het vastsjorren van de achtersteven van alle soorten motorfietsen op een aanhanger
Met zijn geometrie past hij zich aan alle gangbare bandenmaten aan
Kan volledig in zijn componenten worden gedemonteerd voor gemakkelijke installatie;
Compacte verpakking, vereist weinig opslagruimte
Technische data

Materiaal: polyester spanbanden, netjes gemonteerd, sjorcapaciteit: 500 daN
Netto gewicht: 1 kg
bijzonderheden

60 dagen retourrecht
Getest door Wunderlichs