Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Ilmberger winglet kit – links en rechts – carbon

Artikelnummer: 20218-000

 1.320,84

De winglet-kit voor de S 1000 RR vanaf 2019 maakt ook het gebruik van de M-vleugels op het S-model mogelijk met alle voordelen en zonder enige beperking. Voor het eerst kan de opvallende M-look met gecertificeerde kwaliteit en ABE ook op de S worden gebruikt. De kit bevat ook verstevigingen voor de binnenkant van de kuip zodat de originele zijdelen van de kuip nog kunnen worden gebruikt!

Opmerkingen over montage:

Naast de winglets en verstevigingen bevat de Winlget kit ook een boormal voor de originele zijpaneeldelen. Deze moeten worden geboord met behulp van het sjabloon om de winglets te monteren.
Opmerkingen over gebruik met andere Ilmberger Carbon-producten:

Bij de artikelen 36221-300 en -400 zijn de benodigde gaten voor de montage al geïntegreerd zodat deze niet meer geboord hoeven te worden
De meegeleverde verstevigingen voor de binnenzijde van de kuip zijn bij de Ilmberger Carbon zijkappen (36221-300 en -400) vanwege hun extreem hoge stabiliteit niet nodig.
Ilmberger gebruikt voorgeïmpregneerde koolstofvezelmatrices voor de hoogwaardige koolstof. Het vezelvolume wordt gedimensioneerd en de uitlijning van de afzonderlijke vezellagen wordt gedefinieerd. De matrix wordt vervolgens met de hand gelamineerd zonder luchtbellen en tweemaal bedekt met een beschermende coating. De extra blanke laklaag beschermt en benadrukt het driedimensionale effect van de koolstofstructuur. Na uitharding in de autoclaaf voldoen de koolstofcomponenten aan de hoogste normen en de hoogste eisen.

Het lucht- en ruimtevaartmateriaal toont zijn volledige potentieel met een gewichtsbesparing tot 70% in vergelijking met het standaardonderdeel en met zijn gewichtsspecifieke stijfheid. De vorm volgt altijd de functie en is optimaal geïntegreerd in het design van de motorfiets. Er wordt rekening gehouden met de lijnen van de betreffende machine, evenals met het materiaal en de oppervlaktestructuur van aangrenzende seriecomponenten. Dit carbon onderdeel onderstreept de hightech claim van uw BMW met de unieke indruk van echt carbon.

De feiten:

functie

Verfijnt uw BMW
Montage op de originele bevestigingspunten
Koolstof van hoge kwaliteit
Gewichtsbesparing tot 70% in vergelijking met het originele onderdeel
Technische specificaties

Materiaal: Carbon, hoogwaardig, handgemaakt
bijzonderheden

Waaronder ABE
Gemaakt in Europa

error: Content is protected !!