Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich windscherm »SPORT« – rookgrijs

Artikelnummer: 35756-002

 162,59

Speciaal voor bestuurders met sportieve ambities: we hebben een designconcept ontwikkeld dat uw BMW in slechts enkele eenvoudige stappen een onafhankelijk, sportief en opvallend uiterlijk geeft en dankzij zijn gestroomlijnde vorm zorgt voor een optimale aerodynamica. De grootte en proporties van onze SPORT-windkap combineren een perfect design met een hoog niveau van basisbescherming, waardoor turbulentie in het helmgebied merkbaar wordt verminderd. De schijf kan zowel in de onderste als in de bovenste stand worden vergrendeld, waarbij de bovenste stand de perfecte instelling blijkt te zijn voor het rijden op de snelweg.

De hoogwaardige afwerking is op het eerste gezicht te zien door de krasvaste, benzine- en UV-bestendige, 5 mm dikke ruit: helder zicht, zonder storende optische fouten. Een ander handelsmerk: de met de hand gepolijste, rondom lopende rand van de ruit, die een aparte randbescherming overbodig maakt. Alleen zo kan de ruit, naast aerodynamische voordelen en vermindering van windgeruis, een ononderbroken zicht naar voren bieden. Dit alles zorgt voor ongedwongen, uiterst ontspannen rijden.

Het SPORT windscherm wordt eenvoudig op de plaats van het originele windscherm gemonteerd en is daardoor net zo in hoogte verstelbaar als het origineel.

De feiten:

functie

De schijf combineert een perfect, sportief design met een hoog niveau van basisbescherming
Merkbare vermindering van turbulentie in het helmgebied
De bovenste schijfpositie is perfect voor lange ritten op de snelweg
Helder zicht, zonder storende optische fouten die irriteren
Dankzij een speciale fabricagetechniek heeft de ruit geen randbescherming nodig
Het functionele scherm integreert perfect in de vlieglijn
Krasbestendig en robuust
Eenvoudige installatie – vervangt de originele schijf
Complete set met alle bijlagen
Technische specificaties

Materiaal: hoogwaardige, optisch zuivere, zeer veerkrachtige, krasvaste, UV- en benzinebestendige PMMA-kunststof voor een optimaal perspectief
Dimensies:
Breedte 312mm
Hoogte 312 mm
Dikte 5 mm
Kleur
rokerig grijs
Uw Wunderlich-voordelen

Grillig product. Kleine serie. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Functioneel en geïntegreerd.
Gemaakt in Europa
Met ABE
60 dagen retourrecht – test zonder risico
5 jaar garantie

error: Content is protected !!