Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Handbeschermer S1000XR

Artikelnummer: 35878-001

Handbeschermer rechts S1000XR carbon

 232,85

Onze handbeschermers van carbon voor de BMW S 1000 XR bieden een aanzienlijk verbeterde bescherming tegen koud en regenwater. Door het slimme ontwerp zien de handbeschermers er niet veel groter uit dan het originele onderdeel en passen ze perfect in het totaalbeeld van de S 1000 XR. De houders van de originele BMW handbeschermers worden gebruikt om de handbeschermers te monteren.

De carbon handbeschermers voor de BMW S 1000 XR vervangen het originele onderdeel door middel van de originele bevestigingspunten. Centraal staan ​​gewichtsbesparingen (meestal besparingen van ongeveer 70% vergeleken met het originele onderdeel) en een hogere stijfheid.

Het koolstofdeel is volgens de laatste richtlijnen in de autoclaaf volledig gemaakt van prepreg-materiaal en vervolgens, zoals gebruikelijk bij Ilmberger, gecoat met een doorzichtige plastic coating ter bescherming tegen invloeden van buitenaf. Deze plastic coating overtreft de gebruikelijke blanke lak in termen van bescherming, krasbestendigheid en duurzaamheid. De coating scoort niet alleen technisch hoog, maar onderstreept ook het driedimensionale effect van de koolstofstructuur.

Geschikt voor

Artikel ID

error: Content is protected !!