Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich »DOUBLESHOCK« asbeschermers

Artikelnummer: 42159-102

 81,24

De asbeschermers zorgen ervoor dat de achterbrug, de wielas en de kettingspanner effectief worden beschermd tegen beschadiging bij omvallen of vallen van de motorfiets.
De beschermkussens houden deze componenten op afstand bij punctueel of slepend contact met de grond of de weg en verminderen of voorkomen zo dure schade aan de motorfiets. Naast de materiaalkeuze hebben we structureel twee essentiële, specifieke eigenschappen geïntegreerd en getest in de racerij, namelijk demping en wrijvingsweerstand die geleidelijk toeneemt in de glijdende fase.

Demping: De eerste positieve eigenschap die genoemd moet worden, is demping, die bij plotselinge krachten een deel of alle botsingsenergie kan absorberen en absorberen.

De wrijvingsweerstand: De tweede positieve eigenschap is de wrijvingsweerstand, die door de geometrie van de componenten van buiten naar binnen toeneemt door het effectieve glijoppervlak te vergroten. Op deze manier bereiken we dat ons asbeschermingskussen bij lichte aanraking slechts een lage wrijvingsweerstand biedt, maar de maalfase in tijd en ruimte verkort, bijvoorbeeld bij langdurig slepend contact met de weg. Met andere woorden, bij een val met een asbeschermingskussen wordt de tijd waarin de motorfiets slipt korter, net als de slede zelf.

Voor een optimale bescherming van uw machine raden we aan om onze asbeschermingskussens te combineren met onze voertuigspecifieke beschermingsstangsystemen, waarvoor wij extra beschermingskussens aanbieden.

De feiten:

functie

Effectieve, dubbele bescherming tegen stoten en slijpschade aan de achterbrug, wielas en kettingspanner
Geprobeerd en getest tijdens het racen
De progressieve, toenemende wrijvingsweerstand verkort de glijdende fase in tijd en ruimte bij langdurig contact met de weg
De ideale combinatie met beschermbeugelsystemen en pads, omdat het voertuig in de “glijdende fase” extra wordt ondersteund door de asbeschermers.
Eenvoudige, veilige en snelle montage
Compleet met installatiekit

Technische specificaties

Materiaal: Heavy-duty speciale kunststof, schok- / schokabsorberend, wrijvingsweerstand bepaald door de geometrie van de componenten

bijzonderheden

Grillig ontwerp. Functioneel en geïntegreerd.
Kleine series. Handgemaakt.
60 dagen retourrecht
5 jaar garantie
Gemaakt in Duitsland

Productcategorieën

bescherming
ontwerp

Artikel ID

EAN Nummer

error: Content is protected !!