Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Ilmberger duozadelhoes – carbon

Artikelnummer: 20215-000

 304,94

Dit carbon onderdeel vervangt het originele onderdeel door gebruik te maken van de originele bevestigingspunten.

Ilmberger gebruikt voor het hoogwaardige carbon voorgeïmpregneerde koolstofvezelmatrices. Het vezelvolume wordt gedimensioneerd en de uitlijning van de afzonderlijke vezellagen wordt gedefinieerd. De matrix wordt vervolgens luchtbelvrij met de hand gelamineerd en twee keer voorzien van een beschermende coating. De extra blanke laklaag beschermt en onderstreept het driedimensionale effect van de koolstofstructuur. Na uitharding in de autoclaaf voldoen de koolstofcomponenten aan zowel de hoogste als de hoogste eisen.

Het ruimtevaartmateriaal toont zijn volledige potentieel met een gewichtsbesparing tot 70% in vergelijking met het serieonderdeel en met zijn gewichtsspecifieke stijfheid. De vorm volgt de functie en integreert perfect in het design van de motorfiets. Er wordt rekening gehouden met de lijnen van de betreffende machine, evenals met het materiaal en de oppervlaktestructuur van aangrenzende seriecomponenten. Dit carbon onderdeel onderstreept de hightech claim van uw BMW met de unieke uitstraling van echt carbon.

De feiten:

functie

Verfijnt uw BMW
Installatie op de originele bevestigingspunten
Koolstof van hoge kwaliteit
Gewichtsbesparing tot 70% in vergelijking met het originele onderdeel
Technische specificaties

Materiaal: carbon, hoge kwaliteit, handgemaakt
bijzonderheden

Inclusief ABE
Gemaakt in Europa

error: Content is protected !!