Wunderlich "ENDURANCE PRO" voorruit

Artikelnummer: 43960-235

S 1000 RR (2019-)

121,92

“Racen is altijd een deel van mijn leven geweest. Daarom was ik niet alleen tijdens de ontwikkelingsfase van onze “ENDURANCE PRO” -ruit erg blij om mijn ervaringen uit mijn actieve tijd in het racen bij te dragen, maar voerde ik ook persoonlijk de testritten uit in het hogesnelheidsbereik met de prototype-ramen in Almeria in januari. Als coureur moet je altijd vertrouwen op je mecaniciens en de techniek. Daarom testen we bij Wunderlich alle componenten uitvoerig tijdens de ontwikkelingsfase in rijexamens. Deze aanpak is een integraal onderdeel van onze ontwikkelingsfilosofie. Dit geldt natuurlijk vooral voor de RR, die 300 km / u gaat. Uit de hogesnelheidstests bleek dat onze ontwerpers en ontwikkelaars uitstekend werk hadden geleverd met hun ervaring. Door zijn vorm biedt de ENDURANCE PRO optimale windbescherming, zelfs voor lange bestuurders, en bovendien een uitstekend neutraal rijgedrag met een stijlvolle uitstraling. ”
Frank Hoffmann, algemeen directeur van Wunderlich GmbH, teambaas van Wunderlich MOTORSPORT en autocoureur

Geïnspireerd door onze motorsportactiviteiten hebben we een kuipruit ontwikkeld voor alle RR-piloten die waarde hechten aan effectieve windbescherming en een stijlvolle look in de stijl van endurance-racemachines.
Voor een optimale aerodynamica is onze »ENDURANCE PRO« verder naar achteren naar de cockpit getrokken. Voor een betere windbescherming is hij duidelijk ontworpen, namelijk 40 mm, hoger dan het originele scherm. De voorruit is perfect geïntegreerd in het ontwerp van de kuip en ziet eruit alsof deze uit één stuk is gemaakt. 5 mm dik glas zorgt voor mechanische en aerodynamische stabiliteit, zelfs bij de hoogste snelheden.
Onze typische, hoogwaardige verwerking van het krasvaste en breukvaste PMMA-materiaal is te zien als je er doorheen kijkt: een helder zicht, zonder vervormende optische fouten die irriteren. Nog een handelsmerk: de met de hand gepolijste, afgeronde randen, die een aparte randbescherming overbodig maken. Wij bieden de kuipruiten aan met een rookgrijze tint.
functie

Effectieve windbescherming en een stijlvolle look in de stijl van endurance-racers
Geoptimaliseerde aerodynamica
Mechanische en aerodynamische stabiliteit, zelfs bij de hoogste snelheden
Helder zicht, zonder optische fouten te vervormen
Met de hand gepolijste, afgeronde hoeken
Gemakkelijk te beheren teelt

Technische specificaties

Materiaal: zeer hoogwaardige, optisch zuivere, zware, krasvaste, UV- en benzinebestendige PMMA-kunststof voor een optimaal zicht

Afmetingen: bxh: 426 mm x 441 mm
Schijfdikte 5 mm
Inclusief ABE

bijzonderheden

Wunderlich premium product. Kleine series. Handgemaakt
Grillig ontwerp
60 dagen retourrecht
Gemaakt in Europa
5 jaar garantie

Productgroep (en):

ergonomie
ontwerp

Artikel ID