Wunderlich »TRACKDAY« kentekenplaathouder

Artikelnummer: 36090-102

203,26

Een dag op de baan omvat het voorbereiden van de machine voor racen. Dat betekent zoveel mogelijk het gewicht verminderen en tijdelijk alles demonteren wat de aerodynamica negatief kan beïnvloeden.
Onze kentekenplaathouder “TRACKDAY” kan in een mum van tijd worden gedemonteerd: dit bespaart gewicht op circuittraining en verbetert de aerodynamica. Naast deze eisen, met zijn sportieve, puristische uitstraling op straat, maakt hij altijd meer dan alleen een goed, slank en goed getraind figuur!
Bij het gebruik van het racecircuit is het ontmantelen en opnieuw monteren van de kentekenplaathouder, wat zo veel mogelijk tijdwinst oplevert, een absolute must. Hiertoe hebben onze technici zowel de mechanische als de elektrische aansluitingen ontworpen voor een goede bereikbaarheid en eenvoudige bediening. Hiervoor hebben wij kabelaansluitingen en pluggen van de moeilijk toegankelijke zijpanelen onder de voorpassagiersstoel / voorpassagiersstoelhoes gelegd en hiervoor twee extra houders voorzien. Met deze goed doordachte oplossing is er geen gereedschap nodig om los te koppelen van en verbinding te maken met het elektrische systeem van het voertuig. Dit betekent dat de RR in een paar eenvoudige stappen »TRACKDAY« klaar is.
Na het demonteren van de originele kentekenplaathouder ontstaat een vuistgrote opening onder de zitbank, die permanent wordt afgesloten met een precies passend komvormig paneel dat bij de kentekenplaathouder wordt meegeleverd. Hij blijft op zijn plaats op de weg en tijdens het racen en dient tevens als basis voor onze afneembare kentekenplaathouder. Bovendien heeft de kentekenplaathouder “TRACKDAY” alle typische kenmerken van een kentekenplaathouder van Wunderlich: de hellingshoek van de kentekenplaat is verstelbaar en bevestigingen voor de originele richtingaanwijzers zijn voorbereid. Het geheel wordt afgerond met een discrete led-kentekenplaatverlichting met E-keur.
Functie:

Puristische, sportieve, lichtgewicht kentekenplaathouder van hoogwaardig aluminium
Maakt de RR trackday in slechts een paar simpele stappen klaar
De mechanische en elektrische verbindingen zijn ontworpen met het oog op een goede toegankelijkheid en gebruiksgemak voor snelle bevestiging en verwijdering
De hellingshoek van de kentekenplaat is instelbaar
Houder voor de originele richtingaanwijzers
Met LED kentekenplaatverlichting met E-keur
Waaronder die van de onderzijde bekleding van de opening van de originele kentekenplaathouder
Geen ABE vereist

Technische data:

Materiaal: aluminium, nauwkeurig verwerkt en zwart gepoedercoat

Bijzonderheden:

Kleine series. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Functioneel en geïntegreerd.
60 dagen retourrecht
5 jaar garantie
Gemaakt in Duitsland

Product categorie

ontwerp

Artikel ID

EAN Nummer