Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Ilmberger achterkuip racen

Artikelnummer: 36221-600

 609,07

Dit carbon onderdeel vervangt het originele onderdeel met behulp van de originele bevestigingspunten.
Ilmberger gebruikt voorgeïmpregneerde koolstofvezelmatrices voor de hoogwaardige koolstof. Het vezelvolume wordt gedimensioneerd en de oriëntatie van de afzonderlijke vezellagen wordt gedefinieerd. Vervolgens wordt de matrix zonder luchtbellen met de hand gelamineerd en tweemaal voorzien van een beschermende coating. De extra blanke laklaag beschermt en onderstreept het driedimensionale effect van de koolstofstructuur. Na uitharding in de autoclaaf voldoen de koolstofcomponenten aan de hoogste eisen en de hoogste eisen.

Het ruimtemateriaal laat zijn volledige potentieel zien met een gewichtsbesparing tot 70% in vergelijking met het standaardonderdeel en met zijn gewichtsspecifieke stijfheid. De vorm volgt de functie en integreert optimaal in het ontwerp van de motorfiets. Er wordt rekening gehouden met de lijnen van de betreffende machine, evenals met het materiaal en de oppervlaktetextuur van aangrenzende seriecomponenten. Dit carbononderdeel onderstreept de hightechnormen van uw BMW met de unieke uitstraling van echt carbon.

De feiten:

functie

Verfijnt uw BMW
Montage op de originele bevestigingspunten
Koolstof van hoge kwaliteit
Gewichtsbesparing tot 70% vergeleken met het originele onderdeel
Technische data

Materiaal: Carbon, hoge kwaliteit, handgemaakt
bijzonderheden

Inclusief ABE
Gemaakt in Europa
Kleur: koolstof
Producttype: koolstofonderdelen

error: Content is protected !!