Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Ilmberger lampmasker – koolstof

Artikelnummer: 36221-500

 558,22

Dit carbon onderdeel vervangt het originele onderdeel met behulp van de originele bevestigingspunten.

Ilmberger gebruikt voorgeïmpregneerde koolstofvezelmatrices voor de hoogwaardige koolstof. Het vezelvolume wordt gedimensioneerd en de uitlijning van de afzonderlijke vezellagen wordt gedefinieerd. De matrix wordt vervolgens met de hand gelamineerd zonder luchtbellen en tweemaal bedekt met een beschermende coating. De extra blanke laklaag beschermt en benadrukt het driedimensionale effect van de koolstofstructuur. Na uitharding in de autoclaaf voldoen de koolstofcomponenten aan de hoogste normen en de hoogste eisen.

Het lucht- en ruimtevaartmateriaal toont zijn volledige potentieel met een gewichtsbesparing tot 70% in vergelijking met het standaardonderdeel en met zijn gewichtsspecifieke stijfheid. De vorm volgt altijd de functie en is optimaal geïntegreerd in het design van de motorfiets. Er wordt rekening gehouden met de lijnen van de betreffende machine, evenals met het materiaal en de oppervlaktestructuur van aangrenzende seriecomponenten. Dit carbon onderdeel onderstreept de hightech claim van uw BMW met de unieke indruk van echt carbon.

De feiten:

functie

Verfijnt uw BMW
Montage op de originele bevestigingspunten
Koolstof van hoge kwaliteit
Gewichtsbesparing tot 70% in vergelijking met het originele onderdeel
Technische specificaties

Materiaal: Carbon, hoogwaardig, handgemaakt
bijzonderheden

Waaronder ABE
Gemaakt in Europa

error: Content is protected !!