Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Ilmberger waterkoelerdeksel M 1000 R – carbon – rechts

Artikelnummer: 36222-070

De radiateurafdekking voor de BMW M 1000 R vervangt het originele onderdeel met behulp van de originele bevestigingspunten. Om het plaatje compleet te maken adviseren wij het extra gebruik van het Ilmberger carbon zijdeel in combinatie met de Ilmberger carbon winglets voor de M1R.
Het onmiskenbare uiterlijk van echt carbon met hoogwaardige afdichting onderstreept het agressieve uiterlijk en de brute prestaties van de nieuwe M.

Ilmberger gebruikt voorgeïmpregneerde koolstofvezelmatrices voor de hoogwaardige koolstof. Het vezelvolume wordt gedimensioneerd en de oriëntatie van de afzonderlijke vezellagen wordt gedefinieerd. Vervolgens wordt de matrix zonder luchtbellen met de hand gelamineerd en tweemaal voorzien van een beschermende coating. De extra blanke laklaag beschermt en onderstreept het driedimensionale effect van de koolstofstructuur. Na uitharding in de autoclaaf voldoen de koolstofcomponenten aan de hoogste eisen en de hoogste eisen.

Het ruimtemateriaal laat zijn volledige potentieel zien met een gewichtsbesparing tot 70% in vergelijking met het serieonderdeel en met zijn gewichtsspecifieke stijfheid. De vorm volgt de functie en integreert optimaal in het ontwerp van de motorfiets. Er wordt rekening gehouden met de lijnen van de betreffende machine, evenals met het materiaal en de oppervlaktetextuur van aangrenzende seriecomponenten. Dit carbononderdeel onderstreept de hightechnormen van uw BMW met de unieke uitstraling van echt carbon.

De feiten:

functie

  • Verfijnt uw BMW
  • Montage op de originele bevestigingspunten
  • Koolstof van hoge kwaliteit
  • Gewichtsbesparing tot 70% vergeleken met het originele onderdeel

Technische data

  • Materiaal: Carbon, hoge kwaliteit, handgemaakt

bijzonderheden

  • Inclusief ABE
  • Gemaakt in Europa

 639,57

error: Content is protected !!