S100 snelreiniger voor motorfietsen

Artikelnummer: 43908-000

15,15

Voor een snelle tussentijdse reiniging – zonder water!
De meeste verzorgers gebruiken water om hun motorfiets schoon te maken. Het is vaak nodig om naar een wasplaats te rijden omdat er op uw eigen terrein geen wasgelegenheid is. Bovendien moeten de wettelijke vereisten met betrekking tot olieafscheiding in acht worden genomen. Voor snelle schoonmaak / onderhoud tussendoor (bijv. Op de oprit of in de garage) blijven meestal alleen huismiddeltjes of andere ongeschikte producten over. Deze zijn niet gespecialiseerd in de typische vervuiling van motorfietsen en vertonen daarom een ​​onbevredigend reinigingsresultaat en kunnen in het ergste geval materiële schade veroorzaken.
Toepassing: Schud de fles voor gebruik. Spray het product op de vervuilde oppervlakken en laat het ca. 1 minuut inwerken (bij insecten maximaal 5 minuten). Veeg vervolgens de gespoten oppervlakken af ​​met S100 DAS TUCH. Draai de doek om en verwijder eventuele resten met een droge kant. Herhaal het proces voor hardnekkig vuil.
Let op: niet laten drogen. Niet gebruiken in direct zonlicht of op verwarmde oppervlakken. Vermijd stoelen en banden.
Tip: Voor langdurige bescherming kunnen de oppervlakken na reiniging met S100 GlossWax Spray of S100 Matt-Wax Spray permanent geconserveerd worden.
Feiten:

Reiniging en onderhoud in één stap
Verwijdert zelfs gedroogde insectenresten
Kleurverfrissend effect
Verzorgingscomponenten beschermen het oppervlak en zorgen voor bescherming tegen weersinvloeden
Bij regelmatig gebruik wordt het schoonmaken gemakkelijker omdat vuil minder sterk hecht
Gegarandeerd materiaalcompatibel en geen krassen bij gebruik met S100 DAS TUCH (43909-000)

Artikel ID

EAN Nummer