S100 Totaal Cleaner +

Artikelnummer: 43900-300

 30,41

Het regelmatig en grondig reinigen van motorfietsen is erg belangrijk om hun waarde te behouden, maar het kost veel tijd en moeite. Naast het zelf schoonmaken is het achteraf verwijderen van het leer een bewerkelijke en tijdrovende klus. Uit een enquête onder motorrijders bleek dat, naast een uitstekende vuilafvoer en bescherming van het materiaal, de watervlekvrije zelfdroging veruit het belangrijkste aankoopcriterium is voor motorreinigers. Momenteel aangeboden producten doen geen recht aan deze eigenschap.
Toepassing: Spuit de gehele motorfiets in met S100 Total Cleaner +. Laat de gelformule 5 tot maximaal 30 minuten inwerken, afhankelijk van de mate van vervuiling. Ondersteun indien nodig de reiniging met een spons. Spuit de motorfiets vervolgens grondig in met een sterke waterstraal en laat hem aan de lucht drogen of trek hem eraf. De motorfiets droogt automatisch zonder watervlekken achter te laten. Droog op horizontale plaatsen waar het water niet kan weglopen.
Tip: spuit voor het beste resultaat de reiniger op de droge en gekoelde machine. Ook ideaal voor matte lak en folies (glanzend en mat). Om de lak tegen weersinvloeden te beschermen, deze na het wassen conserveren met S100 Glanswasspray (43907-000) of S100 Matwasspray (43990-000).
Feiten

Droogt watervlekken op zonder te bladderen
Bewezen sterke S100-reinigingskracht: moeiteloze en residuvrije verwijdering van vuil – zelfs insectenresten en vet- en olieverontreinigingen worden gemakkelijk verwijderd
Materiaalbescherming op alle gangbare motorondergronden
Maximale opbrengst en reinigende werking dankzij de gelformule
Absoluut zuurvrij

Let op: NIET gebruiken op hoogglans gepolijst / ongelakt aluminium en zwart verchroomde onderdelen (bijv. Metalen radiatorslang). Niet gebruiken in direct zonlicht of op verwarmde oppervlakken.

Wettelijke vermeldingen
GEVAAR
Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket klaar. Buiten bereik van kinderen bewaren. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Verwijder indien mogelijk bestaande contactlenzen. Blijf spoelen. Inhoud / verpakking afvoeren volgens lokale / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Ingrediënten volgens de wasmiddelenverordening (EG) nr. 648/2004 download hier als PDF.

Artikel ID

EAN Nummer