Wunderlich functioneel shirt Pad Breeze - korte mouwen

Artikelnummer: 43244-052

60,91

De belangrijkste eigenschap van functioneel ondergoed is om te zorgen voor aangename en evenwichtige omgevingsomstandigheden. Het heeft een aanzienlijke invloed op de lichaamstemperatuur en zorgt ervoor dat de drager niet zweet of bevriest. Dit wordt bereikt door technische vezels te gebruiken die bijzondere, positieve eigenschappen vertonen: ze mogen geen lichaamsvocht opnemen of opslaan, maar moeten het van het lichaam afvoeren. Hierdoor blijven de stof en de huid comfortabel droog. Dit functionele ondergoed werkt als een evenwichtslaag op de huid.

Het is dus de taak van het functionele ondergoed om ervoor te zorgen dat vocht van het lichaam wordt afgevoerd en om de isolatielaag te beschermen. Om dit vochttransport bijzonder effectief en snel te maken, hebben we de beste technische vezel voor ons functionele Wunderlich-ondergoed gekozen: Nilit® Breeze. Dit materiaal droogt extreem snel na het wassen en is ontworpen om geurtjes te voorkomen. Dit is een enorm voordeel tijdens reizen.

Met conventioneel katoen is het een heel ander verhaal. Zolang je niet zweet, merk je nauwelijks dat je het draagt. Maar als je zweet, neemt het lichaamsvocht op als een spons. In plaats van dit vocht af te geven, zwellen de katoenvezels op en beperken daardoor het transport van vocht. Het onvermijdelijke en dus onaangename gevolg bij het dragen van een katoenen t-shirt is dat de isolerende werking en dus ook de lichaamstemperatuur verloren gaat en je gaat vriezen. In het ergste geval wordt u verkouden of krijgt u spierspanning. Ons functionele ondergoed van Wunderlich wordt van hoge kwaliteit geproduceerd in Zuid-Duitsland.

Hoogwaardige verwerking en afwerking

Bij de productie hebben we speciale aandacht besteed aan de eisen die het rijden stelt: de flatlock-naden steken nauwelijks uit en drukken ook onder strakke motorkleding niet naar beneden. De halslijn en mouwnaad van onze shirts zijn voorzien van dubbele manchetten voor stabilisatie. De rugnaad is langer en afgerond.

Feiten
Functies:

Zorgt voor een evenwichtige, aangename lichaamstemperatuur en klimaat tijdens het rijden en houdt de fysieke conditie op peil
Biedt een efficiënt vochttransport weg van het lichaam
Isoleert – zelfs als het vochtig is
Droogt zeer snel na dragen of wassen
Voorkomt geurtjes
Scheurvast en slijtvast
Behoudt zijn vorm
Flat lock naden zorgen voor een comfortabele mobiliteit en vermijden drukpunten, zelfs in een strakke combi
Hoogwaardige constructie met verlengde “rug” dubbele manchet

Materiaal:

Nilit® Breeze-vezel (91% polyamide, 9% elastaan)

Wunderlich productcategorie

Kleding

Artikel ID

EAN Nummer