Wunderlich zijtas »MAMMUT«

Artikelnummer: 44115-212

Wunderlich zijtas »MAMMUT« R nineT

 203,26

Een klassieker gemaakt met veel aandacht voor detail, die exclusief voor Wunderlich is gemaakt.

Deze stijlvolle, olijfzwarte zijtassen voor rechts of links van gewaxt katoen zijn niet alleen een praktische bagageoplossing, ze geven de R nineT ook een aantrekkelijke, casual look. De echt lederen applicaties benadrukken de waarde, de resistente binnenvoering maakt de tassen tot een robuust alledaags item. Een ritssluiting en twee brede leren riemen sluiten de tas betrouwbaar en stijlvol af. De inhoud van 9,5 liter per tas kan worden beschermd tegen tegen weersinvloeden door optioneel verkrijgbare waterdichte binnenzakken.

De moderne klassiekers zijn bevestigd aan discrete roestvrijstalen riemen door eenvoudig te bedienen en veilige LOXX-snelsluitingen, die zelfs zonder de tassen een goed figuur slaan.

Alle mogelijk getoonde accessoires zijn niet inbegrepen in het aankoopitem!

De feiten:

  • Gemaakt van duurzaam gewaxt katoen
  • Echt lederen applicaties in bruin
  • Snelle bevestiging met inschuifeenheid en LOXX-snelsluitingen
  • Inhoud 9.5 l

De tassen zijn zowel rechts als links te gebruiken.

De volgende houders zijn nodig om de tas(sen) te monteren:

44115-220 Basishouder – De tashouders zitten stevig vast aan deze basishouder De basishouder is maar één keer nodig, ongeacht of de zakken alleen rechts, alleen links of aan beide zijden gemonteerd moeten worden.
44115-230 Tashouder rechts
44115-240 Tashouder links
De tashouders kunnen in de zijkant van de basishouder worden geschoven en kunnen in een mum van tijd worden vastgezet met twee splitpennen.
De montage duurt slechts enkele seconden.

Geschikt voor

, , , , ,

Artikel ID