Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

SP-Connect laadmodule SPC+

Artikelnummer: 45150-573

 71,08

Of je nu met de motor door de natuur rijdt of op een e-bike reist: hoe langer de reis, hoe leeg de batterij van je mobiele telefoon meestal raakt. Bij de SP ConnectTM Charging Module geldt nu: hoe langer de route, hoe meer opgeladen je mobiele telefoon.

De Charging Module is een inductieve oplader waarmee u uw mobiele telefoon draadloos kunt opladen in combinatie met de SPC+ Phone Case. Sluit de 100% weerbestendige module eenvoudig aan op een stroombron (batterij, USB-aansluiting, powerbank…), monteer uw SPC+ telefoonhoesje en laad uw apparaat inductief op.

Functie:

Snel inductief opladen met de SPC+ Phone Case
Diverse toepassingen (motorfiets, e-bike,…)
Kan worden bevestigd aan alle SPC+ montagekoppen
100% weerbestendig, inclusief waterdichte USB-kabel
Let op: de oplaadmodule is een oplader en geen powerbank (geen batterij geïntegreerd). De module werkt alleen in combinatie met een SPC+ telefoonhoesje. Functionaliteit is niet gegarandeerd met de Universele Interface of Universele Telefoonhoes.

Gebruik de SP ConnectTM 12V hardwire-kabel die voldoet aan de QC 3.0-standaard voor directe aansluiting op een motorfietsaccu.

Sleutelloze ontstekingen kunnen worden beïnvloed door overlappende frequentiekanalen. Om problemen bij het starten te voorkomen, start u het contact voordat u de smartphone op de oplaadmodule aansluit.

De kleur zwart
Producttype: Smartphone & Media

error: Content is protected !!